Fa'afetai!Na manumalo Techik i le 2021 Fa'amalo ma Fa'ailoga Fa'ailoga mo Atina'e Maualuga

I le aso 13 o Setema, i le "2021 Commendation and Award Ceremony for Advanced Enterprises in China's Meat Food Industry", Saina Meat Association na manumalo ai Shanghai Techik i le 2021 Commendation and Award Ceremony for Advanced Enterprises in China's Meat Food Industry, ona o le agaga tufuga ma agaga fa'afouga o le tulaga lelei, mā'oti ma le lelei.
 1
O le iloiloga o le "2021 Commendation and Award Ceremony for Advanced Enterprises in China's Meat Food Industry" na faia i le "2021 China International Meat Industry Week".I le avea ai o se tulaga taua o fefaʻatauaʻiga o aano o manufasi a le lalolagi, o le vaiaso o pisinisi ua avea ma taulaʻiga o le gauai ma le auai o atinaʻe aano o manufasi lalolagi ma paaga.
2
O lenei taui o loʻo faʻaalia ai le faʻamaoniga atoatoa a le kamupani aano o manufasi o Shanghai Techik's fou R & D gafatia, faʻapea foʻi ma le maualuga o le faʻalauiloaina o le tomai o Shanghai Techik e tuʻuina atu oloa lelei ma atamai ma suʻesuʻeina fofo mo le pisinisi aano o manufasi, lea e mafai ai le suiga ma le faʻaleleia o le pisinisi aano o manufasi i le tele o tausaga.I le matrix a Techik o meaʻai oloa maua meafaigaluega, o le X-ray mea i fafo asiasiga faiga TXR faasologa, lea ua faaauupegaina i meafaigaluega mamana ma polokalama, faapea foi ma le tagata lava ia atiina ae vaaiga supercomputing atamai algorithm, e mafai ona iloa mataupu mai fafo, ma ausia le misi ma foliga. filifiliga o aano o manufasi e maualuga le sa'o.I le 2021, o le augatupulaga fou o suʻesuʻega X-ray, faʻaauupegaina i le TIMA platform, o le a faʻafeiloaʻi ai se faʻaleleia atili o le faʻatinoga, galuega ma foliga vaaia.
 
Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi faʻamatalaga fou e pei o le 5G ma le atamai faʻapitoa, o le a lagolagoina e Techik le manatu faʻaleaganuʻu o le faʻaauau pea o le faʻafouina ma le tuliloaina o le lelei, agai i luma, aumaia le tele o tekonolosi fou ma oloa i le pisinisi aano o manufasi, ma puipuia le saogalemu o meaʻai a le faitau afe. o aiga.


Taimi meli: Sep-29-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou