Stor åpning 25. oktober!Techik inviterer deg til å besøke Fisheries Expo

Fra 25. til 27. oktober vil den 26. China International Fisheries Expo (Fisheries Expo) finne sted på Qingdao·Hongdao International Convention and Exhibition Center.Techik, som ligger på stand A30412 i Hall A3, er glade for å vise frem en rekke modeller og deteksjonsløsninger under utstillingen, og inviterer deg til å bli med oss ​​for å diskutere høykvalitetsutviklingen av sjømatforedlingsindustrien.

 

Fisheries Expo fungerer som en global samling for bransjefolk, og driver utviklingen av global sjømathandel ved å vise frem nye prestasjoner og bruksområder innen sjømatråvarer, sjømatprodukter og mekanisk utstyr.

 Stor åpning 25. oktober

Under utstillingen forventes dusinvis av internasjonale delegasjoner, sammen med over tusen utstillere, å delta, og bidra til å skape et storslått arrangement for sjømatnæringen.

 

Techik, leverandør av intelligent helkjedeinspeksjon og sortering, adresserer utfordringer med å inspisere og sortere fargevariasjoner, uregelmessige former, defekter, glass og metallrester i sjømat som reker og tørket fisk, med utstyr som intelligent visuell fargesorterer, combo X- stråle- og synsinspeksjonsmaskiner, og intelligent røntgeninspeksjonssystem for bulkprodukter.

 

Næringsrøntgeninspeksjonssystem for fiskebein

For benfrie fiskefileter og lignende produkter, oppdager Techiks Food X-ray inspeksjonssystem for fiskebein ikke bare fremmedlegemer i fisk, men viser også hvert fiskebein tydelig på en ekstern høydefinisjonsskjerm, som letter presis posisjonering, rask avvisning og en generell forbedring i produktkvalitet.

 Stor åpning 25. oktober

Dual-Energy røntgen inspeksjonssystem 

Techiks Dual-Energy røntgeninspeksjonsmaskin kan brukes til bulk og pakkede sjømatprodukter.Ved å bruke røntgenteknologi med dobbel energi kan den skille materialforskjeller mellom det oppdagede produktet og fremmede urenheter, og effektivt løse deteksjonsutfordringer for stablede materialer, urenheter med lav tetthet og arklignende urenheter.

Stor åpning 25. oktober

UHD Visual Color Sorter

Ved å håndtere kvalitetsproblemer som defekter og fremmedlegemer i prosesseringen av sjømatprodukter, utmerker Techik sin ultra-high-definition intelligente visuelle fargesorterer seg i farge- og formsortering.Den kan erstatte manuell gjenkjenning og avvisning av hår, fjær, papir, snorer og insektskrotter.

I tillegg er dette utstyret tilgjengelig i IP65-beskyttelsesnivå, med avansert hygienedesign og en struktur som raskt kan demonteres for enkelt vedlikehold.Den er egnet for ulike sorteringsscenarier i prosessering av ferske, frosne, frysetørkede sjømatprodukter, samt steke- og bakeprosesser.

Røntgeninspeksjonssystem for hermetikk

Med flervinkledeteksjon, intelligente algoritmer og teknologiske fremskritt, utfører Techiks røntgeninspeksjonssystem for hermetikk en 360°-ikke-dødvinkelinspeksjon av ulike hermetiske sjømatprodukter, og forbedrer deteksjonshastigheten av fremmedlegemer i utfordrende områder betydelig.

Stor åpning 25. oktober 4

Røntgeninspeksjonssystem for tetting, fylling og lekkasje

Techik røntgeninspeksjonssystem for forsegling, fylling og lekkasje, i tillegg til deteksjon av fremmedlegemer, inkluderer deteksjonsfunksjoner for forseglingslekkasje og klipping under pakking av produkter som stekt fisk og tørket fisk.Den kan oppdage ulike emballasjematerialer som aluminium, aluminiumsbelagt film og plastfilm.

Stor åpning 25. oktober

Vi inviterer deg hjertelig til å besøke Techik-standen, hvor vi sammen kan være vitne til fremtidig utvikling av sjømatnæringen!


Innleggstid: 16. oktober 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss