Techik deltok på Bakery China 2022 med utstyr og løsninger for inspeksjon av råvarer og ferdige produkter

Bakery China 2022, som arrangeres i løpet av 19.-21. denne måneden, er forpliktet til å gi industrien "one-stop" utvekslingsplattform for forretningstjenester.I henhold til de underinndelte produktkategoriene og tjenestefunksjonene er utstillingen delt inn i råvarer, utstyr, emballasje, ferdige produkter og fritidssnacks, kaffe- og tedrikker, som fullt ut viser de relaterte produktene fra oppstrøms- og nedstrømsleddene til hele industrikjeden , og tiltrekker titusenvis av profesjonelle besøkende.

38

Produksjonsprosessen av bakt mat som brød, kaker og kjeks inkluderer generelt råvarebehandling, ingredienser og deigforberedelse, støping, baking, avkjøling og pakking, mens månekaker også inkluderer fylling og fylling.

Fra aksept av råvarer, online testing, og deretter til enkeltemballasje og boksemballasje, kan Techik, med mange års teknisk akkumulering og bransjeerfaring, gi bakebedrifter intelligent, automatisk inspeksjons- og sorteringsutstyr og -løsninger.

Råvarekontroll

Råvarene og fyllene som brukes i bakt mat er vanligvis hvete, ris, nøtter, frø og andre landbruksprodukter, som lett kan blandes med metall, stein, glassbiter, mugg, skader og andre fremmedlegemer.Techik fargesorteringsmaskin så vel som combo X-ray visuell inspeksjonsmaskin hjelper til med å løse problemene med forskjellig farge, forskjellig form, fremmedlegeme blandet med råvarer, som beskytter kvaliteten på råvarene, og back-end utstyret.

Inspeksjon av bakeforedling

For forskjellige materialformer, som pulver og granulat, så vel som formede kjeks og brød, kan Techik gravity fall metalldetektor, metalldetektor for bakeri effektivt møte behovene til online fremmedlegemeinspeksjon av bedrifter.

Inspeksjon av ferdige produkter

Med tanke på de pakkede ferdige produktene, fremmedlegemer, vekt, oljelekkasje, materialklemme og til og med lekkasje av deoksygeneringsmiddel, en pakke med Techik inspeksjons- og sorteringsmaskiner (røntgeninspeksjonsmaskin for oljelekkasje og materialklemme, metalldetektor, kontrollvekt og inspeksjonsmaskin for deoksideringsmidler) kan bidra til å løse problemet med inspeksjon av flere ferdige produkter, forbedre deteksjonseffektiviteten.


Innleggstid: 21. september 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss