Techik leverer mattilsetningsstoffer og ingredienser deteksjon og inspeksjonsløsning i FIC2023

China International Food Additives and Ingredients Exhibition (FIC2023) startet 15.–17. mars 2023, på National Exhibition and Convention Center (Shanghai).Blant utstillerne viste Techik (stand nummer 21U67) frem deres profesjonelle team og intelligente røntgen-fremmedobjektdeteksjonsmaskinerRøntgeninspeksjonsmaskiner, metalldetektorer, vektkontrollmaskiner, og andre løsninger, for å svare på spørsmål, gi demonstrasjoner og levere tjenester med oppriktighet og entusiasme.

Differensierte løsninger for røntgeninspeksjon

Techik demonstrerte intelligente røntgeninspeksjonsmaskiner, som kan brukes i forskjellige scenarier, for å møte ulike deteksjonsbehov til bedrifter.

Den intelligente røntgeninspeksjonsmaskinen kan utstyres med en dobbel-energi høyhastighets og høyoppløselig TDI-detektor og AI intelligent algoritme, som kan oppnå form- og materialdeteksjon, som hjelper til med å løse deteksjonsproblemene til fremmedlegemer med lav tetthet og tynt ark fremmedlegemer.

Techik tilbyr mattilsetningsstoffer1Metallfremmedobjektdeteksjonsløsninger for flere scenarier

Metalldetektorer er mye brukt i mattilsetnings- og ingrediensindustrien.Techik stilte ut forskjellige metalldetektorer som kan brukes på forskjellige scenarier for gjenkjenning av fremmedlegemer.

IMD-seriens gravitasjonsdråpemetalldetektor er egnet for pulver og granulære materialer og kan brukes til metalldeteksjon av fremmedlegemer av pulvertilsetningsstoffer eller ingredienser før emballasje.Den er følsom, stabil og mer motstandsdyktig mot forstyrrelser, med enkel installasjon og bruk.

Techik gir mattilsetningsstoffer2IMD-seriens standard metalldetektor er egnet for ikke-metalliske folieemballasjeprodukter.Den er utstyrt med dobbeltveisdeteksjon, fasesporing, produktsporing, automatisk balansekalibrering og andre funksjoner, med høy deteksjonsnøyaktighet og stabilitet.

Techik gir mattilsetningsstoffer3

Høyhastighets, høy nøyaktighet og dynamisk vektkontroll

IXL-seriens vektkontrollmaskin er egnet for små og mellomstore emballasjer av tilsetningsstoffer, ingredienser og andre produkter.Den tar i bruk høypresisjonssensorer og kan oppnå høyhastighets, høy nøyaktighet og høy stabilitet dynamisk vektdeteksjon.

Techik gir mattilsetningsstoffer4End-to-end-deteksjonsbehov, One-Stop-løsning

For ende-til-ende-deteksjonsbehovene til mattilsetnings- og ingrediensindustrien, fra råvareinspeksjon til ferdigproduktdeteksjon, kan Techik tilby one-stop-løsninger med sin mangfoldige utstyrsmatrise, inkludert dual-energy-teknologi, visuell inspeksjonsteknologi, intelligent Røntgendeteksjonsmaskiner for fremmedlegemer, intelligente visuelle inspeksjonsmaskiner, intelligente fargesorterere, metalldetektorer og vektsorteringsmaskiner, for å hjelpe til med å bygge mer effektive automatiserte produksjonslinjer.


Innleggstid: 28. mars 2023

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss