produk

Inovasi

  • -
    Didegaké ing 2008
  • -+
    LUWIH 100 JENIS PRODUK
  • -+
    Swara 20 KANTOR CABANG ing pasar domestik
  • -+
    Swara 50 MITRA ing pasar jaban rangkah

BABAGAN AWAKE DHEWE

Terobosan

  • babagan awake dhewe
  • babagan awake dhewe

yilong

PAMBUKA

Techik Instrument (Shanghai) Co., Ltd minangka produsen inspeksi sinar-X, timbangan mriksa, sistem deteksi logam lan sistem sortir optik karo IPR ing China lan dadi pionir ing Keamanan Umum sing dikembangake sacara pribumi.Techik ngrancang lan nawakake produk lan solusi seni kanggo nyukupi panjaluk standar, fitur lan kualitas global.

  • Conveyor Belt Metal Detector

    Sabuk Konveyor Logam...

    * Kauntungan ing Conveyor Belt Type Metal Detector: Detektor logam jinis sabuk conveyor DSP pisanan kanthi Hak Kekayaan Intelektual ing China, cocok kanggo deteksi rereged logam ing macem-macem industri kayata: produk akuatik, daging & unggas, produk asin, jajanan, kacang-kacangan, sayuran, bahan baku kimia, apotek, kosmetik, dolanan, lan sapiturute * Conveyor Belt Type Metal Detector IMD Series Ndeteksi kabeh rereged logam ing panganan sing dikemas lan ora dikemas, kalebu logam besi (Fe), ora ...

  • Metal Detector kanggo biskuit

    Detektor Logam kanggo Bis...

    * Kauntungan ing Detektor Logam Tipe Biskuit: : Detektor logam jinis biskuit kanthi desain unik penolakan jinis pita penarik pneumatik kanggo nyegah prodhuk ora kaganggu.Detektor logam jinis biskuit digunakake kanggo macem-macem jalur produksi biskuit lan permen.*Spesifikasi Detektor Logam Tipe Biskuit: Model IMD-B Spesifikasi 60 80 100 120 Jembar Deteksi 600mm 800mm 1000mm 1200mm Dhuwur Deteksi 50~80mm Sensitivitas F...

  • Metal Detector kanggo Farmasi

    Detektor Logam kanggo Pha...

    * Detektor Logam kanggo Tablet Detektor Logam kanggo Tablet bisa nggayuh sensitivitas dhuwur lan deteksi stabilitas logam ferrous (Fe), logam non-ferrous (Tembaga, Aluminium) lan stainless steel.Detektor Logam kanggo Tablet cocog kanggo dipasang sawise sawetara peralatan farmasi kayata mesin penet tablet, mesin ngisi kapsul lan mesin sieve.*Detektor Logam kanggo Tablet Spesifikasi Model IMD-M80 IMD-M100 IMD-M150 Jembar Deteksi 72mm 87mm 137mm Deteksi...

  • Konfigurasi dhuwur Conveyor Belt Metal Detector

    Konfigurasi Tinggi...

    * Kaluwihan: Fungsi milih frekuensi, rong frekuensi bisa dipilih kanggo cocog produk sing beda Sistem deteksi dual njamin Fe lan Sus entuk sensitivitas sing paling apik Fungsi imbangan otomatis njamin deteksi stabil * Parameter Model IMD-H Spesifikasi 4008,4012 4015,4018 5020 ,5025 5030,5035 6025,6030 Jembar Deteksi 400mm 500mm 600mm Dhuwur Deteksi 80mm,120mm 150mm,180mm 200mm,250mm 300mm,350mm 20mmΦ.0mm Φ.0mm Φ.0mm Φ.0mm Φ.

  • Detektor Logam Gravitasi

    Gravity Fall Metal Det...

    * Gravity Fall Metal Detector Kanthi desain kompak lan ruang sing dikuwasani cilik, detektor logam jinis iki cocok kanggo deteksi bubuk, granul utawa produk akeh liyane.*G Model IMD-P Deteksi Diameter(mm) Kapasitas Deteksi t/h2 Mode Rejecter Kebutuhan Tekanan Sumber Daya Sensitivitas Bahan Utama1Φd (mm) Fe SUS 50 1 Otomatis flap rejecter 0,5Mpa≥ AC220V (Opsional) Baja tahan karat (SUS304) 0,5 0,8 0,5 0,8 3 0.5 1.0...

  • Mini Warna Sorter

    Mini Warna Sorter

    *Produk Pambuka: Sistem inspeksi sinar X sinar telu yaiku sistem pemeriksaan sinar X sing paling dipercaya kanthi "sudut pandang sing bisa diatur" ing 3 sinar sinar X kanggo macem-macem botol, botol, kaleng, lsp. Sinar X sinar telu sistem inspeksi karo telung X-ray Beams njamin akurasi deteksi dhuwur Triple beam X-ray sistem inspeksi karo telung X-ray Beams supaya inspeksi area wuta *Parameter Model TXR-20250 X-ray Tube MAX.120kV, 480W (telung saben) Jembar Deteksi Maks 160mm M...

  • Multifungsi Color Sorter

    Warna Multifungsi...

    * Njamin panganan sing murni lan aman kanthi Teknologi Sortasi Maju!Techik nyedhiyakake solusi ngurutake optik kanggo pemroses gandum & panganan sing njaluk standar kualitas lan safety sing paling dhuwur.Kanthi fokus ing ngurutake presisi lan ngasilake konsisten, penyortir optik Techik nyukupi syarat pemroses cilik, medium lan gedhe.Solusi ditawakake kanggo macem-macem tujuan lan aplikasi.*APLIKASI Beras, biji-bijian, kacang-kacangan, kacang kedelai, biji-bijian, rempah-rempah, jambu mete, biji kopi, jajanan, plastik...

  • Kacang Cerdas Warna Optik Sorter

    Pilihan Cerdas Kacang...

    *Peralatan Penyortir Warna CCD Wiji Bunga Matahari Pambuka Masalah kayata bintik-bintik / wiji ngupas, kulit kuning, bintik karat, buntut bosok / kernel bocor / retak, kembar / pirang-pirang sel, telung pinggir, cangkang kosong bakal mengaruhi rega wiji kembang srengenge, mula ana minangka syarat ngurutake sing ketat kanggo wiji kembang srengenge.Peralatan Sorter Warna CCD Techik Wiji Sunflower bisa ngganti screening buatan saka wiji kulit, lan kanthi efektif mbedakake saka materi sing apik kanthi ...

  • Sistem Sortasi Optik Kernel Walnut

    Walnut Kernel Optik So...

    *Peralatan Penyortir Warna CCD Wiji Bunga Matahari Pambuka Masalah kayata bintik-bintik / wiji ngupas, kulit kuning, bintik karat, buntut bosok / kernel bocor / retak, kembar / pirang-pirang sel, telung pinggir, cangkang kosong bakal mengaruhi rega wiji kembang srengenge, mula ana minangka syarat ngurutake sing ketat kanggo wiji kembang srengenge.Peralatan Sorter Warna CCD Techik Wiji Sunflower bisa ngganti screening buatan saka wiji kulit, lan kanthi efektif mbedakake saka materi sing apik kanthi ...

  • Piranti Sorter Warna CCD Wiji Srengenge

    Biji Bunga Matahari CCD Co...

    *Peralatan Penyortir Warna CCD Wiji Bunga Matahari Pambuka Masalah kayata bintik-bintik / wiji ngupas, kulit kuning, bintik karat, buntut bosok / kernel bocor / retak, kembar / pirang-pirang sel, telung pinggir, cangkang kosong bakal mengaruhi rega wiji kembang srengenge, mula ana minangka syarat ngurutake sing ketat kanggo wiji kembang srengenge.Peralatan Sorter Warna CCD Techik Wiji Sunflower bisa ngganti screening buatan saka wiji kulit, lan kanthi efektif mbedakake saka materi sing apik kanthi ...

  • Kacang Kacang Kacang Optik Werna Sorter Mesin

    Kacang Kacang Optik C...

    *Fitur Mesin Sortir Warna Optik Kacang Techik/Mesin Sortir Warna Kacang Techik Penyortir warna kacang Techik bisa nyortir kacang buncis, kacang werna cerah, kacang kacang tunggal, kacang sprouted kernel, kacang kacang ijo, kacang buncis heterogen, kacang busuk, serangga, serangga kotoran, jerami.Kaya sing bisa dideleng ing grafik ngurutake ing ngisor iki, kacang sing nganggo utawa tanpa cangkang bisa diurutake kanthi kinerja sing apik.Nampa lan nolak kacang kanggo referensi sampeyan.Olahraga penyakit, crac ...

  • Nasi Goreng, Kacang Tanah, Wijen, Mete, Kenari, Almond, Kismis, Kacang-kacangan, Penyortir Warna Biji

    Nasi Goreng, Kacang,...

    * Njamin panganan sing murni lan aman kanthi Teknologi Sortasi Maju!Techik nyedhiyakake solusi ngurutake optik kanggo pemroses gandum & panganan sing njaluk standar kualitas lan safety sing paling dhuwur.Kanthi fokus ing ngurutake presisi lan ngasilake konsisten, penyortir optik Techik nyukupi syarat pemroses cilik, medium lan gedhe.Solusi ditawakake kanggo macem-macem tujuan lan aplikasi.*APLIKASI Beras, biji-bijian, kacang-kacangan, kacang kedelai, biji-bijian, rempah-rempah, jambu mete, biji kopi, jajanan, plastik...

  • Mesin Sortir Warna Kopi

    Pengurutan Warna Kopi M...

    *FITUR SORTER WARNA KOPI TECHIK Penyortir warna kopi Techik minangka alat sing efektif kanggo produsen biji kopi kanggo nggayuh pamilah lan gradasi biji kopi, kanthi rasio carry-out sing luwih murah.Bubar, mesin ngurutake biji kopi wis ditrapake ing macem-macem wilayah ing saindenging jagad.Klien kita kabeh nuduhake persetujuan lan kepuasan babagan kinerja mesin kasebut.Ora mung najis ganas kayata watu, kertas tipis, plastik, logam lan liya-liyane, Penyortir Warna Kopi Techik uga bisa ...

  • Sortir Warna Beras

    Sortir Warna Beras

    * Njamin panganan sing murni lan aman kanthi Teknologi Sortasi Maju!Techik nyedhiyakake solusi ngurutake optik kanggo pemroses gandum & panganan sing njaluk standar kualitas lan safety sing paling dhuwur.Kanthi fokus ing ngurutake presisi lan ngasilake konsisten, penyortir optik Techik nyukupi syarat pemroses cilik, medium lan gedhe.Solusi ditawakake kanggo macem-macem tujuan lan aplikasi.*APLIKASI Beras, biji-bijian, kacang-kacangan, kacang kedelai, biji-bijian, rempah-rempah, jambu mete, biji kopi, jajanan, plastik...

  • Belt Conveyor Belt Sorter Warna kanggo Cherry, Kopi, Kacang, Kacang Kedelai, Jagung

    Sabuk Konveyor Sabuk...

    * Njamin panganan sing murni lan aman kanthi Teknologi Sortasi Maju!Techik nyedhiyakake solusi ngurutake optik kanggo pemroses gandum & panganan sing njaluk standar kualitas lan safety sing paling dhuwur.Kanthi fokus ing ngurutake presisi lan ngasilake konsisten, penyortir optik Techik nyukupi syarat pemroses cilik, medium lan gedhe.Solusi ditawakake kanggo macem-macem tujuan lan aplikasi.*APLIKASI Beras, biji-bijian, kacang-kacangan, kacang kedelai, biji-bijian, rempah-rempah, jambu mete, biji kopi, jajanan, plastik...

  • Checkweigher kanggo Paket Big

    Timbangan kanggo Big P...

    *Produk Pambuka: On-line dhuwur-kacepetan, dhuwur-sensitivitas, dhuwur-stabilitas sistem deteksi bobot dinamis, kang cocok kanggo packaging deteksi bobot produk kanggo mesthekake standar kualitas.Digunakake digunakake ing mriksa bobot online kanggo panganan, obat-obatan, konsumsi lan industri liyane.* Kaluwihan: 1. Kacepetan dhuwur, sensitivitas dhuwur, mriksa bobot dinamis stabilitas dhuwur 2. Desain gesper, gampang kanggo ngresiki, prasaja kanggo mbongkar layar tutul 3.7-inch, fungsi pangguna-loropaken Multi basa Panyimpenan data ...

  • Combo Metal Detector lan Checkweigher

    Combo Metal Detector a...

    *Produk Pambuka: On-line dhuwur-kacepetan, dhuwur-sensitivitas, dhuwur-stabilitas sistem deteksi bobot dinamis, kang cocok kanggo packaging deteksi bobot produk kanggo mesthekake standar kualitas.Digunakake digunakake ing mriksa bobot online kanggo pangan, produk tetanèn, medicine, consumable lan industri liyane.* Kaluwihan: 1.Kacepetan dhuwur, sensitivitas dhuwur, stabilitas dhuwur mriksa bobot dinamis 2.Max kacepetan bisa tekan 120m/min 3.High akurasi insurance ing kacepetan dhuwur 4.Gesper desain, gampang kanggo ngresiki, si ...

  • Multi-Ngurutake Checkweigher

    Multi-Ngurutake Checkwei...

    * Pambuka Produk: Ngurutake bobot otomatis lan grading kanggo produk ing jalur produksi pabrik lan garis kemasan sing terus-terusan, akeh digunakake ing panganan laut, unggas, produk akuatik, produk beku, lan liya-liyane. ngoptimalake proses produksi 2. Sistem penolakan sing akurat kanthi zona multi-bobot 3. Sistem penolakan sing beda-beda, kanggo nyukupi produk sing ora cocog karo kacepetan sing beda-beda 4.9 ngurutake bobot standar ...

  • Mesin Ngurutake Bobot Multi-tray

    Urut bobot multi-tray...

    * Pambuka Produk: Peralatan ngurutake bobot dinamis yaiku piranti, sing ngurutake produk kanthi otomatis kanthi kacepetan dhuwur lan akurasi dhuwur miturut bobote miturut syarat pangguna, sing akeh digunakake ing panganan laut, unggas, produk akuatik, produk beku. , lsp. * Kaluwihan: 1. Kacepetan dhuwur, sensitivitas dhuwur, stabilitas dhuwur 2. Ngganti ngurutake tenaga kerja, ngirit biaya, ningkatake efisiensi lan ngoptimalake proses produksi 3. Ngurangi paparan manungsa kanggo produk lan aku ...

  • High Speed ​​Checkweigher

    High Speed ​​Checkweigher

    *Produk Pambuka: On-line dhuwur-kacepetan, dhuwur-sensitivitas, dhuwur-stabilitas sistem deteksi bobot dinamis, kang cocok kanggo packaging deteksi bobot produk kanggo mesthekake standar kualitas.Digunakake digunakake ing mriksa bobot online kanggo pangan, produk tetanèn, medicine, consumable lan industri liyane.* Kaluwihan: 1.Kacepetan dhuwur, sensitivitas dhuwur, stabilitas dhuwur mriksa bobot dinamis 2.Max kacepetan bisa tekan 120m/min 3.High akurasi insurance ing kacepetan dhuwur 4.Gesper desain, gampang kanggo ngresiki, si ...

  • Sistem Pemeriksaan X-ray Standar

    Pemeriksaan X-ray standar...

    * Pambuka Produk: Sistem Inspeksi sinar-X njupuk kauntungan saka daya tembus sinar-X kanggo ndeteksi kontaminasi.Bisa entuk macem-macem inspeksi rereged kalebu rereged metalik, non-logam (kaca, keramik, watu, balung, karet atos, plastik atos, lsp).Bisa mriksa kemasan metalik, non-logam lan produk kaleng, lan efek inspeksi ora bakal kena pengaruh suhu, kelembapan, isi uyah, lan liya-liyane.

  • Sistem Inspeksi X-ray Ekonomis Kompak

    Kompak Irit Xr...

    * Pambuka produk: rega Competitive Sensitivitas apik lan stabilitas * Parameter Model TXE-1815 TXE-2815 TXE-3815 X-ray Tube MAX.80W/65kV Lebar Inspeksi 180mm 280mm 380mm Dhuwur Inspeksi 150mm Kemampuan Inspeksi Paling apik Bola baja tahan karat Φ0.5mm Kawat baja tahan karat Φ0.3*2mm Bola Kaca/Keramik Φ1.5mm Kecepatan Konveyor 5-90m/min Metode Perlindungan O/S Lembut Kebocoran sinar-X tirai < 1 μSv/h IP Rate IP54(IP65 Opsional) Kerja...

  • X-ray kanggo produk ing akeh 4080P

    X-ray kanggo produk ing b...

    * Pambuka Produk: Peralatan ngurutake bobot dinamis yaiku piranti, sing ngurutake produk kanthi otomatis kanthi kacepetan dhuwur lan akurasi dhuwur miturut bobote miturut syarat pangguna, sing akeh digunakake ing panganan laut, unggas, produk akuatik, produk beku. , lsp. * Kaluwihan: 1. Kacepetan dhuwur, sensitivitas dhuwur, stabilitas dhuwur 2. Ngganti ngurutake tenaga kerja, ngirit biaya, ningkatake efisiensi lan ngoptimalake proses produksi 3. Ngurangi paparan manungsa kanggo produk lan aku ...

  • X-ray kanggo produk ing akeh 4080GP

    X-ray kanggo produk ing b...

    * Pambuka Produk: Iki digunakake kanggo mriksa produk kaya kacang, biji-bijian, jagung, kismis, wiji kembang srengenge, kacang buncis, woh-wohan beku lan liya-liyane ing deteksi pra-kemasan.Bisa nemokake watu cilik sing dicampur ing produk sistem penolakan udara 32/64 sing bisa njamin jumlah sampah minimal Bisa nganti 2-6 ton saben jam * Parameter Model TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (Generasi kaping pindho) X-ray Tube MAX .80kV, 210W MAKS.80kV, 350W MAKS.80kV, 210W Jembar Inspeksi 400mm(MAX) 400mm ...

  • Sistem inspeksi sinar-X miring munggah

    X-ray miring munggah ...

    * Pambuka Produk: Mesin sinar X sinar tunggal sing miring munggah kanthi desain khusus, cocog kanggo botol utawa stoples ing kahanan ngadeg.X-ray sinar-X sinar tunggal sing miring kanthi daya sinar-X sing kuwat, cocok kanggo inspeksi kendi, botol, lan liya-liyane. Sinar X sinar tunggal sing miring munggah bisa tekan kapasitas dhuwur.Rega saka sinar X sinar tunggal sing miring munggah iku kompetitif.* Parameter Model TXR-1630SH X-ray Tube MAX.120kV, 480W Max Ndeteksi Jembar 160mm Max Ndeteksi Dhuwur 260...

  • Sistem inspeksi sinar X sinar ganda kanggo kaleng, kendi, botol

    Pemeriksaan sinar X sinar ganda...

    * Pambuka Produk: Sistem inspeksi sinar-X sinar ganda nganggo piranti lunak sing dirancang khusus kanggo mriksa obyek ing kabeh wilayah kaleng, kaleng lan botol.Sistem inspeksi sinar-X dual-beam bisa entuk inspeksi ing sudut visual dobel lan supaya ora ana inspeksi area wuta Sistem inspeksi sinar-X sinar-dobel bisa entuk rasio pemeriksaan sing luwih apik kanggo pecahan sing ora duwe aturan Sistem inspeksi sinar-X sinar ganda duwe zoning cerdas kanggo njamin sensitivitas optimal kanggo macem-macem wilayah * Parameter ...

  • Sistem Inspeksi X-ray Triple-beam kanggo Botol, Jar lan Kaleng

    Inspeksi sinar-X triple-beam...

    *Produk Pambuka: Sistem inspeksi sinar X sinar telu yaiku sistem pemeriksaan sinar X sing paling dipercaya kanthi "sudut pandang sing bisa diatur" ing 3 sinar sinar X kanggo macem-macem botol, botol, kaleng, lsp. Sinar X sinar telu sistem inspeksi karo telung X-ray Beams njamin akurasi deteksi dhuwur Triple beam X-ray sistem inspeksi karo telung X-ray Beams supaya inspeksi area wuta *Parameter Model TXR-20250 X-ray Tube MAX.120kV, 480W (telung saben) Jembar Deteksi Maks 160mm M...

  • Sistem Inspeksi X-ray Balok Tunggal Mudhun kanggo Botol, Jar lan Kaleng

    Miring mudhun Sing...

    * Pambuka Produk: Sistem inspeksi sinar-X sinar tunggal sing miring mudhun nganggo piranti lunak sing dirancang khusus kanggo mriksa obyek ing kabeh wilayah kaleng, kaleng lan botol.Balok tunggal mudhun kanthi kisaran inspeksi sing bisa luwes adhedhasar macem-macem ukuran kaleng lan botol Balok tunggal mudhun mudhun bisa nggayuh pamriksa tingkat ngisi. .

  • Kacang Combo X-ray Sistem Inspeksi Visual

    Kacang Combo X-ray Vi...

    * Pambuka Produk: Iki digunakake kanggo mriksa produk kaya kacang, biji-bijian, jagung, kismis, wiji kembang srengenge, kacang buncis, woh-wohan beku lan liya-liyane ing deteksi pra-kemasan.Bisa nemokake watu cilik sing dicampur ing produk sistem penolakan udara 32/64 sing bisa njamin jumlah sampah minimal Bisa nganti 2-6 ton saben jam * Parameter Model TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (Generasi kaping pindho) X-ray Tube MAX .80kV, 210W MAKS.80kV, 350W MAKS.80kV, 210W Jembar Inspeksi 400mm(MAX) 400mm ...

  • Kacang-kacangan Wiji Sayuran Pangan X-ray Sistem Inspeksi

    Sayuran Biji Kacang...

    * Pambuka Produk: Iki digunakake kanggo mriksa produk kaya kacang, biji-bijian, jagung, kismis, wiji kembang srengenge, kacang buncis, woh-wohan beku lan liya-liyane ing deteksi pra-kemasan.Bisa nemokake watu cilik sing dicampur ing produk sistem penolakan udara 32/64 sing bisa njamin jumlah sampah minimal Bisa nganti 2-6 ton saben jam * Parameter Model TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (Generasi kaping pindho) X-ray Tube MAX .80kV, 210W MAKS.80kV, 350W MAKS.80kV, 210W Jembar Inspeksi 400mm(MAX) 400mm ...

  • Sistem Pemeriksaan X-ray Pangan Massal Produk Massal

    Produk Massal Makanan Massal...

    * Pambuka Produk: Iki digunakake kanggo mriksa produk kaya kacang, biji-bijian, jagung, kismis, wiji kembang srengenge, kacang buncis, woh-wohan beku lan liya-liyane ing deteksi pra-kemasan.Bisa nemokake watu cilik sing dicampur ing produk sistem penolakan udara 32/64 sing bisa njamin jumlah sampah minimal Bisa nganti 2-6 ton saben jam * Parameter Model TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (Generasi kaping pindho) X-ray Tube MAX .80kV, 210W MAKS.80kV, 350W MAKS.80kV, 210W Jembar Inspeksi 400mm(MAX) 400mm ...

  • Sistem Inspeksi X-ray Buah Daging Beku Sayuran Beku

    Panganan Daging Sayur Beku...

    * Pambuka Produk: Sistem Inspeksi sinar-X njupuk kauntungan saka daya tembus sinar-X kanggo ndeteksi kontaminasi.Bisa entuk macem-macem inspeksi rereged kalebu rereged metalik, non-logam (kaca, keramik, watu, balung, karet atos, plastik atos, lsp).Bisa mriksa kemasan metalik, non-logam lan produk kaleng, lan efek inspeksi ora bakal kena pengaruh suhu, kelembapan, isi uyah, lan liya-liyane.

PAWARTA

Service First

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita