produkteve

Inovacioni

 • -
  E themeluar në vitin 2008
 • -+
  MBI 100 LLOJE PRODUKTET
 • -+
  MBI 20 DEGË NË TREGUN BRENDSHËM
 • -+
  MBI 50 PARTNERË NË TREGUN E JASHTËM

PËR NE

Përparim

 • rreth nesh
 • rreth nesh

yilong

PREZANTIMI

Techik Instrument (Shanghai) Co., Ltd është prodhuesi kryesor i inspektimit me rreze X, peshimit të kontrollit, sistemit të zbulimit të metaleve dhe sistemit optik të klasifikimit me IPR në Kinë dhe pionier në Sigurinë Publike të zhvilluar në vend.Techik dizajnon dhe ofron produktet dhe zgjidhjet e artit për të përmbushur kërkesat e standardeve, veçorive dhe cilësisë globale.

 • Detektor metalik me rrip transportieri

  Rrip transportues metalik...

  *Përparësitë e detektorit metalik të tipit të rripit transportues: Detektori i parë metalik i tipit të rripit transportues DSP me të drejta të pronësisë intelektuale në Kinë, i përshtatshëm për zbulimin e ndotësve metalikë në industri të ndryshme si: produkte ujore, mish dhe shpendë, produkte të kripura, pasta, arra, perime, Lëndët e para kimike, farmaci, kozmetikë, lodra, etj. *Lloji i rripit transportues Detektor metalik Seria IMD Zbulon të gjithë ndotësit metalikë në ushqimet e paketuara dhe jo të paketuara, duke përfshirë metalin me ngjyra (Fe), nr...

 • Detektor metalik për biskota

  Detektor metalik për Bis...

  *Përparësitë e detektorit metalik të llojit të biskotave:: Detektori metalik i llojit të biskotave është me dizajn unik të refuzuesit pneumatik të tipit të brezit tërheqës për të parandaluar çrregullimin e produktit.Detektor metalik i llojit të biskotave përdoret gjerësisht për linja të ndryshme prodhimi të biskotave dhe ëmbëlsirave.*Specifikimet e detektorit metalik të llojit të biskotave: Specifikimet e modelit IMD-B 60 80 100 120 Gjerësia e zbulimit 600 mm 800 mm 1000 mm 1200 mm Lartësia e zbulimit 50~80 mm Ndjeshmëria F...

 • Detektor metalik për farmaci

  Detektor metalik për Pha...

  *Detektori metalik për tableta Detektori i metaleve për tableta mund të arrijë zbulimin e ndjeshmërisë dhe stabilitetit të lartë të metaleve me ngjyra (Fe), metaleve me ngjyra (bakër, alumin) dhe çeliku inox.Detektor metalik për tableta është i përshtatshëm për t'u instaluar pas disa pajisjeve farmaceutike si makinë shtypëse tabletash, makinë mbushëse kapsulash dhe makinë sitë.*Detektori metalik për tableta Specifikimet Modeli IMD-M80 IMD-M100 IMD-M150 Gjerësia e zbulimit 72mm 87mm 137mm Det...

 • Detektor metalik me rrip transportieri me konfigurim të lartë

  Konfigurimi i lartë...

  *Përparësitë: Funksioni i zgjedhjes së frekuencës, mund të zgjidhen dy frekuenca që të përputhen me produkte të ndryshme Sistemi i zbulimit të dyfishtë siguron që Fe dhe Sus të arrijnë ndjeshmërinë e tij më të mirë Funksioni i balancës automatike siguron zbulim të qëndrueshëm *Parametrat Modeli IMD-H Specifikimet 4008,4012 4015,4018 5020 ,5025 5030,5035 6025,6030 Gjerësia e zbulimit 400mm 500mm 600mm Lartësia e zbulimit 80mm,120mm 150mm,180mm 200mm,250mm 300mm,350mm 300mm,350mm 300mm,350mm 300mm,350mm Fe. Φ0,8 mm Φ1...

 • Detektor metalik i tubacionit për salcë dhe lëngje

  Detektimi metalik i tubacionit...

  *Përparësitë e detektorit metalik të tipit të rripit transportues: Detektori i parë metalik i tipit të rripit transportues DSP me të drejta të pronësisë intelektuale në Kinë, i përshtatshëm për zbulimin e ndotësve metalikë në industri të ndryshme si: produkte ujore, mish dhe shpendë, produkte të kripura, pasta, arra, perime, Lëndët e para kimike, farmaci, kozmetikë, lodra, etj. *Lloji i rripit transportues Detektor metalik Seria IMD Zbulon të gjithë ndotësit metalikë në ushqimet e paketuara dhe jo të paketuara, duke përfshirë metalin me ngjyra (Fe), nr...

 • Detektor metalik i rënies së gravitetit

  Deti Metal Gravity Fall...

  *Detektori i metaleve Gravity Fall Me dizajn kompakt dhe hapësirë ​​të vogël të zënë, ky lloj detektori metalik është i përshtatshëm për zbulimin e pluhurit, granulave ose formave të tjera të produkteve me shumicë.*Diametri i zbulimit të modelit GR (mm) Kapaciteti i zbulimit t/h2 Modaliteti i refuzuesit Kërkesa e presionit Furnizimi me energji elektrike Ndjeshmëria e materialit kryesor1Φd (mm) Fe SUS 50 1 Refuzues automatik i përplasjes 0.5Mpa≥ AC220V (Opsionale) Çelik inox (SUS750) 3 0.5 1.0 ...

 • Ndarës vizual i ngjyrave të rripave inteligjent me definicion ultra të lartë për flokë dhe insekte

  Me definicion ultra të lartë ...

  *Hyrja e pajisjeve të klasifikimit të ngjyrave të farërave të lulediellit Probleme të tilla si njolla / qërohen farat, lëvozhga e verdhë, pika e ndryshkur, bishti i kalbur / bërthama që rrjedh / çarje, binjakë / qeliza të shumta, tre skaje, guaska boshe do të ndikojnë në çmimin e farave të lulediellit, kështu që atje janë kërkesa strikte të klasifikimit për farat e lulediellit.Pajisjet Techik Sunflower Seeds CCD mund të zëvendësojnë pastrimin artificial të farave të lëkurës dhe ta dallojnë atë në mënyrë efektive nga materiali i mirë me mekanike të lehta ...

 • Pajisje inteligjente të klasifikimit vizual të ngjyrave

  Koloneli vizual inteligjent...

  *Hyrja e pajisjeve të klasifikimit të ngjyrave të farërave të lulediellit Probleme të tilla si njolla / qërohen farat, lëvozhga e verdhë, pika e ndryshkur, bishti i kalbur / bërthama që rrjedh / çarje, binjakë / qeliza të shumta, tre skaje, guaska boshe do të ndikojnë në çmimin e farave të lulediellit, kështu që atje janë kërkesa strikte të klasifikimit për farat e lulediellit.Pajisjet Techik Sunflower Seeds CCD mund të zëvendësojnë pastrimin artificial të farave të lëkurës dhe ta dallojnë atë në mënyrë efektive nga materiali i mirë me mekanike të lehta ...

 • Ndarës shumëfunksional i ngjyrave

  Ngjyra shumëfunksionale Pra...

  *Sigurimi i ushqimit të pastër dhe të sigurt me teknologjinë e klasifikimit të avancuar!Techik ofron zgjidhje optike të klasifikimit për përpunuesit e grurit dhe ushqimit që kërkojnë standardet më të larta të cilësisë dhe sigurisë.Me fokus në renditjen e saktë dhe rendimentin e qëndrueshëm, klasifikuesit optikë Techik plotësojnë kërkesat e përpunuesve të vegjël, të mesëm dhe të mëdhenj.Ofrohen zgjidhje për qëllime dhe aplikime të ndryshme.*APLIKIMI Oriz, drithëra, bishtajore, kikirikë, sojë, fara, erëza, shqeme, kokrra kafeje, ushqime, plastikë...

 • Mini ndarës i ngjyrave

  Mini ndarës i ngjyrave

  *Hyrja e produktit: Sistemi i inspektimit me rreze X me tre rreze është sistemi më i besueshëm i inspektimit me rreze X me "pikëpamje të rregullueshme" në 3 rreze me rreze X për çdo lloj kavanozi, shishe, teneqesh, etj. Rrezet X me tre rreze sistemi i inspektimit është me tre rreze me rreze X siguron saktësi të lartë të zbulimit Sistemi i inspektimit me rreze X me tre rreze janë me tre rreze X shmangni zonën e verbër të inspektimit *Parametri Modeli TXR-20250 Tube me rreze X MAX.120 kV, 480 W (tre për secilën) Gjerësia maksimale e zbulimit 160 mm M...

 • Pajisje inteligjente për klasifikimin e ngjyrave

  Renditja inteligjente e ngjyrave...

  *Hyrja e pajisjeve të klasifikimit të ngjyrave të farërave të lulediellit Probleme të tilla si njolla / qërohen farat, lëvozhga e verdhë, pika e ndryshkur, bishti i kalbur / bërthama që rrjedh / çarje, binjakë / qeliza të shumta, tre skaje, guaska boshe do të ndikojnë në çmimin e farave të lulediellit, kështu që atje janë kërkesa strikte të klasifikimit për farat e lulediellit.Pajisjet Techik Sunflower Seeds CCD mund të zëvendësojnë pastrimin artificial të farave të lëkurës dhe ta dallojnë atë në mënyrë efektive nga materiali i mirë me mekanike të lehta ...

 • Ndarës optik i ngjyrave të grurit të orizit

  Optika me grurë orizi...

  *Sigurimi i ushqimit të pastër dhe të sigurt me teknologjinë e klasifikimit të avancuar!Techik ofron zgjidhje optike të klasifikimit për përpunuesit e grurit dhe ushqimit që kërkojnë standardet më të larta të cilësisë dhe sigurisë.Me fokus në renditjen e saktë dhe rendimentin e qëndrueshëm, klasifikuesit optikë Techik plotësojnë kërkesat e përpunuesve të vegjël, të mesëm dhe të mëdhenj.Ofrohen zgjidhje për qëllime dhe aplikime të ndryshme.*APLIKIMI Oriz, drithëra, bishtajore, kikirikë, sojë, fara, erëza, shqeme, kokrra kafeje, ushqime, plastikë...

 • Makinë inteligjente për klasifikimin e ngjyrave vizuale të perimeve të dehidratuara

  Perimet e dehidratuara...

  *Hyrja e pajisjeve të klasifikimit të ngjyrave të farërave të lulediellit Probleme të tilla si njolla / qërohen farat, lëvozhga e verdhë, pika e ndryshkur, bishti i kalbur / bërthama që rrjedh / çarje, binjakë / qeliza të shumta, tre skaje, guaska boshe do të ndikojnë në çmimin e farave të lulediellit, kështu që atje janë kërkesa strikte të klasifikimit për farat e lulediellit.Pajisjet Techik Sunflower Seeds CCD mund të zëvendësojnë pastrimin artificial të farave të lëkurës dhe ta dallojnë atë në mënyrë efektive nga materiali i mirë me mekanike të lehta ...

 • Ndarës inteligjent optik i ngjyrave të kikirikut

  Zgjedhja inteligjente e kikirikut...

  *Hyrja e pajisjeve të klasifikimit të ngjyrave të farërave të lulediellit Probleme të tilla si njolla / qërohen farat, lëvozhga e verdhë, pika e ndryshkur, bishti i kalbur / bërthama që rrjedh / çarje, binjakë / qeliza të shumta, tre skaje, guaska boshe do të ndikojnë në çmimin e farave të lulediellit, kështu që atje janë kërkesa strikte të klasifikimit për farat e lulediellit.Pajisjet Techik Sunflower Seeds CCD mund të zëvendësojnë pastrimin artificial të farave të lëkurës dhe ta dallojnë atë në mënyrë efektive nga materiali i mirë me mekanike të lehta ...

 • Sistemi i klasifikimit optik të bërthamës së arrës

  Optika e bërthamës së arrës Pra...

  *Hyrja e pajisjeve të klasifikimit të ngjyrave të farërave të lulediellit Probleme të tilla si njolla / qërohen farat, lëvozhga e verdhë, pika e ndryshkur, bishti i kalbur / bërthama që rrjedh / çarje, binjakë / qeliza të shumta, tre skaje, guaska boshe do të ndikojnë në çmimin e farave të lulediellit, kështu që atje janë kërkesa strikte të klasifikimit për farat e lulediellit.Pajisjet Techik Sunflower Seeds CCD mund të zëvendësojnë pastrimin artificial të farave të lëkurës dhe ta dallojnë atë në mënyrë efektive nga materiali i mirë me mekanike të lehta ...

 • Pajisje për klasifikimin e ngjyrave të farave të lulediellit

  Farat e Diellit CCD Co...

  *Hyrja e pajisjeve të klasifikimit të ngjyrave të farërave të lulediellit Probleme të tilla si njolla / qërohen farat, lëvozhga e verdhë, pika e ndryshkur, bishti i kalbur / bërthama që rrjedh / çarje, binjakë / qeliza të shumta, tre skaje, guaska boshe do të ndikojnë në çmimin e farave të lulediellit, kështu që atje janë kërkesa strikte të klasifikimit për farat e lulediellit.Pajisjet Techik Sunflower Seeds CCD mund të zëvendësojnë pastrimin artificial të farave të lëkurës dhe ta dallojnë atë në mënyrë efektive nga materiali i mirë me mekanike të lehta ...

 • Makinë klasifikimi optike e ngjyrave të arrave të kikirikëve

  Kikirikë Arra optike C...

  *Karakteristika e Techik Peanut Optical Ndarësi i ngjyrave/Makina e klasifikimit të ngjyrave të arrave Techik klasifikuesit e ngjyrave të kikirikut mund të zgjidhin kikirikun e mykur, kikirikun me ngjyrë të çelur, bërthamën e vetme të kikirikut, bërthamën e kikirikut të mbirë, bërthamën e papjekur të kikirikut, kokrrat heterogjene të kikirikut, insektet e insekteve të kikirikut, insektet jashtëqitje, kashtë.Siç mund të shihet në grafikun e renditjes më poshtë, kikiriku me ose pa lëvozhgë mund të renditet në një performancë të mirë.Pranoni dhe refuzoni kikirikët janë për referencën tuaj.Sporti i sëmundjeve, crac...

 • Ujit, Kikiriku, Susam, Shqeme, Arre, Bajame, Rrush të thatë, Arra, Ndarës i ngjyrave të farave

  Kërcim i orizit, kikirikut,...

  *Sigurimi i ushqimit të pastër dhe të sigurt me teknologjinë e klasifikimit të avancuar!Techik ofron zgjidhje optike të klasifikimit për përpunuesit e grurit dhe ushqimit që kërkojnë standardet më të larta të cilësisë dhe sigurisë.Me fokus në renditjen e saktë dhe rendimentin e qëndrueshëm, klasifikuesit optikë Techik plotësojnë kërkesat e përpunuesve të vegjël, të mesëm dhe të mëdhenj.Ofrohen zgjidhje për qëllime dhe aplikime të ndryshme.*APLIKIMI Oriz, drithëra, bishtajore, kikirikë, sojë, fara, erëza, shqeme, kokrra kafeje, ushqime, plastikë...

 • Detektor metalik i kombinuar dhe peshues kontrolli

  Detektor metalik i kombinuar një...

  *Hyrja e produktit: Sistemi i zbulimit të peshës dinamike me shpejtësi të lartë, me ndjeshmëri të lartë, me qëndrueshmëri të lartë në linjë, i cili është i përshtatshëm për zbulimin e peshës së produktit të paketimit për të siguruar standarde të cilësisë.Përdoret gjerësisht në kontrollin e peshës në internet për ushqime, produkte bujqësore, mjekësi, materiale konsumuese dhe industri të tjera.*Përparësitë: 1. Shpejtësia e lartë, ndjeshmëria e lartë, kontrollimi i peshës dinamike të qëndrueshmërisë së lartë 2. Shpejtësia maksimale mund të arrijë 120 m/min 3. Sigurimi i saktësisë së lartë me shpejtësi të lartë 4. Dizajni i shtrëngimit, i lehtë për t'u pastruar, si...

 • Kontrollues me shpejtësi të lartë

  Kontrollues me shpejtësi të lartë

  *Hyrja e produktit: Sistemi i zbulimit të peshës dinamike me shpejtësi të lartë, me ndjeshmëri të lartë, me qëndrueshmëri të lartë në linjë, i cili është i përshtatshëm për zbulimin e peshës së produktit të paketimit për të siguruar standarde të cilësisë.Përdoret gjerësisht në kontrollin e peshës në internet për ushqime, produkte bujqësore, mjekësi, materiale konsumuese dhe industri të tjera.*Përparësitë: 1. Shpejtësia e lartë, ndjeshmëria e lartë, kontrollimi i peshës dinamike të qëndrueshmërisë së lartë 2. Shpejtësia maksimale mund të arrijë 120 m/min 3. Sigurimi i saktësisë së lartë me shpejtësi të lartë 4. Dizajni i shtrëngimit, i lehtë për t'u pastruar, si...

 • Kontrollues për paketat e mëdha

  Pesha e kontrollit për Big P...

  *Hyrja e produktit: Sistemi i zbulimit të peshës dinamike me shpejtësi të lartë, me ndjeshmëri të lartë, me qëndrueshmëri të lartë në linjë, i cili është i përshtatshëm për zbulimin e peshës së produktit të paketimit për të siguruar standarde të cilësisë.Përdoret gjerësisht në kontrollin e peshës në internet për ushqim, mjekësi, industri të konsumueshme dhe industri të tjera.*Përparësitë: 1. Shpejtësia e lartë, ndjeshmëria e lartë, kontrolli dinamik i peshës me stabilitet të lartë 2. Dizajni me kopsa, i lehtë për t'u pastruar, i thjeshtë për t'u çmontuar Ekran me prekje 3,7 inç, funksion i përshtatshëm për përdoruesit Ruajtja e të dhënave në shumë gjuhë ...

 • Kontrollues me shumë renditje

  Checkwei me shumë renditje...

  *Hyrja e produktit: Renditja automatike e peshës dhe klasifikimi për produktet në linjat e prodhimit të fabrikës dhe linjat e paketimit të vazhdueshëm, të përdorura gjerësisht në ushqimet e detit, shpendët, produktet ujore, produktet e ngrira, etj. *Përparësitë: 1. Zëvendësimi i renditjes së punës, kursimi i kostos, përmirësimi i efikasitetit dhe optimizimi i procesit të prodhimit 2. Sisteme refuzuese të sakta me zona me shumë peshë 3. Sisteme të ndryshme refuzuese të shpejta, për të kënaqur refuzimin e produkteve të pakualifikuara me shpejtësi të ndryshme 4.9 klasifikim me peshë standarde z...

 • Makinë për klasifikimin e peshës me shumë tabaka

  Renditja e peshës me shumë tabaka...

  *Hyrja e produktit: Pajisja dinamike e klasifikimit të peshës është një pajisje, e cila i rendit produktet automatikisht me një shpejtësi të lartë dhe saktësi të lartë sipas peshave të tyre që variojnë nga kërkesat e përdoruesit, e cila përdoret gjerësisht në prodhimet e detit, shpendëve, produkteve ujore, produkteve të ngrira. , etj. *Përparësitë: 1. Shpejtësia e lartë, ndjeshmëria e lartë, stabiliteti i lartë 2. Zëvendësimi i renditjes së punës, kursimi i kostos, përmirësimi i efikasitetit dhe optimizimi i procesit të prodhimit 3. Reduktimi i ekspozimit të njeriut ndaj produkteve dhe mua...

 • Peshues kontrolli për paketat e vogla

  Peshore kontrolli për të vogla...

  *Hyrja e produktit: Sistemi i zbulimit të peshës dinamike me shpejtësi të lartë, me ndjeshmëri të lartë, me qëndrueshmëri të lartë në linjë, i cili është i përshtatshëm për zbulimin e peshës së produktit të paketimit për të siguruar standarde të cilësisë.Përdoret gjerësisht në kontrollin e peshës në internet për ushqim, mjekësi, industri të konsumueshme dhe industri të tjera.*Përparësitë: 1. Shpejtësia e lartë, ndjeshmëria e lartë, kontrolli dinamik i peshës me stabilitet të lartë 2. Dizajni me kopsa, i lehtë për t'u pastruar, i thjeshtë për t'u çmontuar Ekran me prekje 3,7 inç, funksion i përshtatshëm për përdoruesit Ruajtja e të dhënave në shumë gjuhë ...

 • Sistemi i kombinuar i inspektimit me rreze X dhe vizual

  Kombinimi me rreze X dhe Vis...

  *Hyrja e produktit: Përdoret gjerësisht për të inspektuar produkte si arrat, drithërat, misrat, rrushin e thatë, farat e lulediellit, fasulet, frutat e ngrira etj në zbulimin e parapaketimit.Mund të zbulojë gurë të vegjël të përzier në sistemin e refuzimit të ajrit të produktit 32/64 i cili mund të sigurojë sasinë minimale të mbetjeve Mund të arrijë 2-6 tonë në orë *Parametri Modeli TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (gjenerata e dytë) Tub me rreze X MAX .80 kV, 210 W MAX.80 kV, 350 W MAX.Gjerësia e inspektimit 80 kV, 210 W 400 mm (MAX) 400 mm ...

 • Pajisjet e inspektimit të detektorit me rreze X të ushqimit për kanaçe, shishe dhe kavanoz

  Detektor me rreze X të ushqimit në...

  *Hyrja e produktit: Sistemi i inspektimit me rreze X me dy rreze janë me softuer të përshtatur posaçërisht për të inspektuar objektet në të gjitha rajonet e kanaçeve, kanaçeve dhe shisheve.Sistemi i inspektimit me rreze X me dy rreze mund të arrijë inspektimin në kënde të dyfishta vizuale dhe të shmangë inspektimin e munguar të zonës së verbër Sistemi i inspektimit me rreze X me dy rreze mund të arrijë një raport më të mirë inspektimi për fragmente të parregullta Sistemi i inspektimit me rreze X me dy rreze ka zonim inteligjent për të siguroni ndjeshmëri optimale për zona të ndryshme *Parametri ...

 • Pajisje me rreze X me energji të dyfishtë për fragmentin e kockave

  Equi me rreze X me energji të dyfishtë...

  *Produkti Prezantimi i pajisjes me rreze X me energji të dyfishtë për fragmentin kockor: Techik Pajisje me rreze X me energji të dyfishtë për fragmentin e kockave, e cila integron tre teknologjitë kryesore të algoritmit inteligjent holografik me energji të dyfishtë, imazhe virtuale tre-dimensionale dhe jo-shkatërruese Zbulimi i cilësisë së mishit, thyen dilemën e zbulimit të kockave të mbetura të mishit dhe realizon zbulimin me precizion të lartë të trupave të huaj me densitet të ulët, cilësinë e pabarabartë të mishit, produktet e mbivendosura në provë dhe "prodhimet e mëdha...

 • Produkti me shumicë Sistemi i inspektimit me rreze X të ushqimit me shumicë

  Produkt me shumicë Ushqimi me shumicë...

  *Hyrja e produktit: Përdoret gjerësisht për të inspektuar produkte si arrat, drithërat, misrat, rrushin e thatë, farat e lulediellit, fasulet, frutat e ngrira etj në zbulimin e parapaketimit.Mund të zbulojë gurë të vegjël të përzier në sistemin e refuzimit të ajrit të produktit 32/64 i cili mund të sigurojë sasinë minimale të mbetjeve Mund të arrijë 2-6 tonë në orë *Parametri Modeli TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (gjenerata e dytë) Tub me rreze X MAX .80 kV, 210 W MAX.80 kV, 350 W MAX.Gjerësia e inspektimit 80 kV, 210 W 400 mm (MAX) 400 mm ...

 • Sistemi i inspektimit me rreze X me konfigurim të lartë për produktet me shumicë

  Konfigurimi i lartë Xr...

  *Hyrja e produktit: Përdoret gjerësisht për të inspektuar produkte si arrat, drithërat, misrat, rrushin e thatë, farat e lulediellit, fasulet, frutat e ngrira etj në zbulimin e parapaketimit.Mund të zbulojë gurë të vegjël të përzier në sistemin e refuzimit të ajrit të produktit 32/64 i cili mund të sigurojë sasinë minimale të mbetjeve Mund të arrijë 2-6 tonë në orë *Parametri Modeli TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (gjenerata e dytë) Tub me rreze X MAX .80 kV, 210 W MAX.80 kV, 350 W MAX.Gjerësia e inspektimit 80 kV, 210 W 400 mm (MAX) 400 mm ...

 • Sistemi i inspektimit me rreze X për kockat e peshkut

  Sistemi i inspektimit me rreze X...

  *Hyrja e produktit: Pajisja dinamike e klasifikimit të peshës është një pajisje, e cila i rendit produktet automatikisht me një shpejtësi të lartë dhe saktësi të lartë sipas peshave të tyre që variojnë nga kërkesat e përdoruesit, e cila përdoret gjerësisht në prodhimet e detit, shpendëve, produkteve ujore, produkteve të ngrira. , etj. *Përparësitë: 1. Shpejtësia e lartë, ndjeshmëria e lartë, stabiliteti i lartë 2. Zëvendësimi i renditjes së punës, kursimi i kostos, përmirësimi i efikasitetit dhe optimizimi i procesit të prodhimit 3. Reduktimi i ekspozimit të njeriut ndaj produkteve dhe mua...

 • Sistemi standard i inspektimit me rreze X

  Inspektimi standard me rreze X...

  *Hyrja e produktit: Sistemi i Inspektimit me rreze X përfiton nga fuqia depërtuese e rrezeve X për të zbuluar ndotjen.Mund të arrijë një gamë të plotë të inspektimit të ndotësve, duke përfshirë ndotësit metalikë, jo metalikë (qelqi, qeramika, guri, kocka, goma e fortë, plastika e fortë, etj.).Mund të inspektojë paketimet metalike, jometalike dhe produktet e konservuara, dhe efekti i inspektimit nuk do të ndikohet nga temperatura, lagështia, përmbajtja e kripës, etj.

 • Sistemi kompakt ekonomik i inspektimit me rreze X

  Xr Kompakt Ekonomik...

  *Hyrja e produktit: Çmimi konkurrues Ndjeshmëri dhe stabilitet i mirë * Modeli i parametrave TXE-1815 TXE-2815 TXE-3815 Tub me rreze X MAX.80W/65kV Gjerësia e inspektimit 180mm 280mm 380mm Lartësia e inspektimit 150mm Aftësia më e mirë e inspektimit Top çelik inox Φ0.5mm Tel inox Φ0.3*2mm Top qelqi/qeramike Φ1.5mm Shpejtësia e transportuesit 5-90m Dritare Pro 70m/min Rrjedhja e rrezeve X të perdes < 1 μSv/h Norma IP IP54 (IP65 Opsionale) Punon ...

 • Sistemi i inspektimit me rreze X me energji të dyfishtë për produktin me shumicë

  Insp me rreze X me energji të dyfishtë...

  *Hyrja e produktit: Pajisja dinamike e klasifikimit të peshës është një pajisje, e cila i rendit produktet automatikisht me një shpejtësi të lartë dhe saktësi të lartë sipas peshave të tyre që variojnë nga kërkesat e përdoruesit, e cila përdoret gjerësisht në prodhimet e detit, shpendëve, produkteve ujore, produkteve të ngrira. , etj. *Përparësitë: 1. Shpejtësia e lartë, ndjeshmëria e lartë, stabiliteti i lartë 2. Zëvendësimi i renditjes së punës, kursimi i kostos, përmirësimi i efikasitetit dhe optimizimi i procesit të prodhimit 3. Reduktimi i ekspozimit të njeriut ndaj produkteve dhe mua...

 • Rrip transportues i tipit X-ray për paketim të madh

  Rrip transportues tip Xr...

  *Hyrja e produktit: Sistemi i Inspektimit me rreze X përfiton nga fuqia depërtuese e rrezeve X për të zbuluar ndotjen.Mund të arrijë një gamë të plotë të inspektimit të ndotësve, duke përfshirë ndotësit metalikë, jo metalikë (qelqi, qeramika, guri, kocka, goma e fortë, plastika e fortë, etj.).Mund të inspektojë paketimet metalike, jometalike dhe produktet e konservuara, dhe efekti i inspektimit nuk do të ndikohet nga temperatura, lagështia, përmbajtja e kripës, etj.

 • Sistemi i inspektimit me rreze X për vulosjen, mbushjen dhe rrjedhjen

  Sistemi i inspektimit me rreze X...

  *Produkti Prezantimi i pajisjes me rreze X me energji të dyfishtë për fragmentin kockor: Techik Pajisje me rreze X me energji të dyfishtë për fragmentin e kockave, e cila integron tre teknologjitë kryesore të algoritmit inteligjent holografik me energji të dyfishtë, imazhe virtuale tre-dimensionale dhe jo-shkatërruese Zbulimi i cilësisë së mishit, thyen dilemën e zbulimit të kockave të mbetura të mishit dhe realizon zbulimin me precizion të lartë të trupave të huaj me densitet të ulët, cilësinë e pabarabartë të mishit, produktet e mbivendosura në provë dhe "prodhimet e mëdha...

 • Sistemi i inspektimit me rreze X me energji të dyfishtë

  Insp me rreze X me energji të dyfishtë...

  *Hyrja e produktit: Pajisja dinamike e klasifikimit të peshës është një pajisje, e cila i rendit produktet automatikisht me një shpejtësi të lartë dhe saktësi të lartë sipas peshave të tyre që variojnë nga kërkesat e përdoruesit, e cila përdoret gjerësisht në prodhimet e detit, shpendëve, produkteve ujore, produkteve të ngrira. , etj. *Përparësitë: 1. Shpejtësia e lartë, ndjeshmëria e lartë, stabiliteti i lartë 2. Zëvendësimi i renditjes së punës, kursimi i kostos, përmirësimi i efikasitetit dhe optimizimi i procesit të prodhimit 3. Reduktimi i ekspozimit të njeriut ndaj produkteve dhe mua...

LAJME

Shërbimi së pari

 • Zgjidhje inteligjente klasifikimi për industrinë Macadamia

  Zgjidhje inteligjente klasifikimi për industrinë Macadamia Arrat Macadamia përshëndeten si "mbreti i arrave" në mbarë botën për shkak të vlerës së tyre të pasur ushqyese, përfitimit të lartë të përpunimit dhe kërkesës së gjerë të tregut.Rritja e vazhdueshme e furnizimit me arrat makadamia po rrit në mënyrë të pashmangshme t...

 • Zbulimi inteligjent mbron cilësinë e barnave në Ekspozitën e Makinerisë Farmaceutike

  Ekspozita e 63-të Kombëtare e Makinerisë Farmaceutike u zhvillua me madhështi nga 13 deri më 15 nëntor 2023, në Qendrën Ndërkombëtare të Ekspozitave Xiamen në Fujian.Gjatë ekspozitës, ekipi profesional nga Techik, i pozicionuar në stendën 11-133, prezantoi një sërë pajisjesh inspektimi dhe klasifikimi...

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni