Produkt ujor

Foto e ushqimit të konservuar 2

Futja e ndotësve në industrinë e bukës.
Ndotësit kryesorë në industrinë e bukës.

Foto e ushqimit të konservuar 2

Foto e ushqimit të konservuar 2

Futja e sistemit të përshtatshëm të inspektimit për industrinë e peshkimit.
Parametrat dhe prezantimi i detajuar i makinës së inspektimit Techik.

Foto e ushqimit të konservuar 2

Foto e ushqimit të konservuar 2

Hyrje në serinë IMD
Parametrat dhe prezantimi i detajuar i serisë IMD.

Foto e ushqimit të konservuar 2

Sistemi i inspektimit të detektorëve të metaleve për industrinë e akuakulturës
Projektuar me rrip zinxhir për një pastrim më të lehtë (opsionale) dhe me një nivel më të lartë IP.Ai gjithashtu është ekspert në zbulimin e gjërave të tilla si produkte akuakurale të cilat janë me efekte të larta produkti.

Pothuajse çdo lloj produkti akuakutor mund të zbulohet nëpërmjet detektorit metalik.

Foto e ushqimit të konservuar 2

Hyrje në serinë IMD
Parametrat dhe prezantimi i detajuar i serisë IMD.

Foto e ushqimit të konservuar 2

Foto e ushqimit të konservuar 2

Shënim:
Parametri teknik i mësipërm është rezultat i ndjeshmërisë duke inspektuar vetëm mostrën e provës në rrip.Ndjeshmëria do të ndikohej sipas produkteve që do të inspektohen, gjendjes së punës dhe gjithashtu pozicioneve të ndryshme me të cilat përzihet metali.
Kërkesat për madhësi të ndryshme sipas klientit mund të plotësohen.

Foto e ushqimit të konservuar 2

Hyrje në detektorin metalik të gravitetit
Parametrat dhe prezantimi i detajuar i detektorit metalik të gravitetit

Foto e ushqimit të konservuar 2

Foto e ushqimit të konservuar 2

Hyrje në detektorin metalik të rënies së gravitetit
Parametrat dhe prezantimi i detajuar i detektorit të metalit të rënies së gravitetit

Foto e ushqimit të konservuar 2

Foto e ushqimit të konservuar 2


Foto e ushqimit të konservuar 2

Shembuj fotosh
Shembuj fotografish në fabrikën e klientit.

Përdorimi i aparatit me rreze X për kockat e peshkut në një fabrikë në Vietnam

Përdorimi i makinës së renditjes së peshës me shumë tabaka për të renditur gadus në një fabrikë kineze

Përdorimi i aparatit me rreze X për kockat e peshkut në një fabrikë kineze


Koha e postimit: Prill-14-2020

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni