produk

Inovasi

  • -
    Diadegkeun dina 2008
  • -+
    LEBIH 100 JENIS PRODUK
  • -+
    LEBIH 20 KANTOR CABANG DI PASAR DOMESTIK
  • -+
    LEBIH 50 MITRA DI PASAR OVERSEA

TENTANG KAMI

Terobosan

  • tentang Kami
  • tentang Kami

yilong

BUBUKA

Techik Instrument (Shanghai) Co., Ltd mangrupikeun produsén pamariksaan sinar-X, timbangan, sistem deteksi logam sareng sistem asihan optik sareng IPR di Cina sareng pelopor dina Kaamanan Umum anu dikembangkeun sacara pribumi.Techik mendesain sareng nawiskeun produk seni sareng solusi pikeun nyumponan tungtutan standar global, fitur sareng kualitas.

  • Conveyor Beubeur Metal Detektor

    Sabuk Konveyor Metal De...

    * Kaunggulan on Conveyor Belt Type Metal Detector: The DSP conveyor belt type metal detector with Intelektual Property Rights in China, cocog pikeun deteksi kontaminasi logam dina sagala rupa industri kawas: produk akuatik, daging & jangjangan, produk asin, pastry, kacang, sayuran, bahan baku kimiawi, apoték, kosmétik, cocooan, jsb * Conveyor Beubeur Tipe Metal Detector IMD Series Ngadeteksi sagala rereged logam dina rangkep jeung kadaharan non-rangkep, kaasup logam ferrous (Fe), euweuh ...

  • Metal Detektor pikeun biskuit

    Detektor Logam pikeun Bis...

    * Kaunggulan on Biskuit Tipe Metal Detector:: Biskuit tipe detektor logam nyaéta kalayan desain unik pneumatic retracting tipe band rejecter pikeun nyegah produk ti keur disordered.Biskuit tipe detektor logam loba dipaké pikeun biskuit béda jeung garis produksi manisan.* Biskuit Tipe Metal Detektor spésifikasi: Modél IMD-B spésifikasi 60 80 100 120 deteksi Width 600mm 800mm 1000mm 1200mm Deteksi Jangkungna 50~80mm Sensitipitas F...

  • Metal Detektor pikeun Farmasi

    Detektor Logam pikeun Pha...

    * Metal Detector pikeun Tablet Metal Detector pikeun Tablet tiasa ngahontal sensitipitas tinggi sareng deteksi stabilitas logam ferrous (Fe), logam non-ferrous (Tambaga, Aluminium) sareng stainless steel.Metal Detector pikeun Tablet cocog pikeun dipasang saatos sababaraha alat farmasi sapertos mesin pencét tablet, mesin ngeusian kapsul sareng mesin tabung.*Detektor Logam pikeun Tablet Spésifikasi Modél IMD-M80 IMD-M100 IMD-M150 Lebar Deteksi 72mm 87mm 137mm Deteksi ...

  • Konfigurasi tinggi Conveyor Beubeur Metal Detector

    Konfigurasi Tinggi...

    * Kaunggulan: Frékuénsi-milih fungsi, dua frékuénsi bisa dipilih pikeun cocog produk béda Sistim Dual-deteksi ensures Fe jeung Sus ngahontal sensitipitas pangalusna na fungsi Auto-kasaimbangan ensures deteksi stabil * Parameter Modél IMD-H spésifikasi 4008,4012 4015,4018 5020 ,5025 5030,5035 6025,6030 Width deteksi 400mm 500mm 600mm Jangkungna deteksi 80mm,120mm 150mm,180mm 200mm,250mm 300mm,350mm 20mmΦ0.8mm Φ..

  • Gravitasi ragrag Metal detektor

    Gravitasi ragrag Metal ...

    * Gravity Fall Metal Detector Kalayan desain kompak sareng rohangan anu dijajah leutik, jinis detektor logam ieu cocog pikeun ngadeteksi bubuk, granul atanapi bentuk produk bulk anu sanés.*Gr Modél IMD-P Detéksi Diaméter(mm) Kapasitas Detéksi t/h2 Rejecter Mode Tekanan Sarat Power Supply Bahan Utama Sensitipitas1Φd (mm) Fe SUS 50 1 Otomatis flap rejecter 0.5Mpa≥ AC220V (Opsional) Stainless steel (SUS304) 0.5 0.8 0.5 0.8 3 0.5 1.0 ...

  • Mini Warna Sorter

    Mini Warna Sorter

    * Perkenalan Produk: Sistem pamariksaan sinar-X triple beam mangrupikeun sistem pamariksaan sinar-X anu paling dipercaya sareng "sudut pandang anu tiasa diatur" dina 3 sinar sinar-X pikeun sagala jinis kendi, botol, kaleng, jsb. Sinar-X triple beam Sistim inspeksi anu mibanda tilu X-ray Beams mastikeun akurasi deteksi tinggi Triple beam Sistim inspeksi X-ray kalawan tilu X-ray Beams ulah inspeksi aréa buta * Parameter Modél TXR-20250 X-ray Tube MAX.120kV, 480W (tilu pikeun tiap) Max Detéksi Lebar 160mm M...

  • Multifungsi Warna Sorter

    Warna Multifungsi...

    * Mastikeun kadaharan murni sareng aman sareng Téknologi Asihan Maju!Techik nyadiakeun solusi asihan optik pikeun gandum & prosesor dahareun anu nungtut standar pangluhurna kualitas sarta kaamanan.Kalayan fokus kana asihan presisi sareng ngahasilkeun konsisten, panyortir optik Techik nyumponan sarat prosesor leutik, sedeng sareng ageung.Solusi ditawarkeun pikeun sagala rupa tujuan sareng aplikasi.*APLIKASI Beas, gandum, kacang-kacangan, kacang, kedele, siki, rempah-rempah, jambu mete, biji kopi, jajanan, plastik...

  • Kacang calakan Optik Warna Sorter

    Pilihan Cerdas Kacang...

    *Peralatan Penyortir Warna CCD Siki Kembang Matahari Perkenalan Masalah sapertos bintik / mesek siki, kulit konéng, bintik karat, buntut busuk / kernel bocor / retakan, kembar / sababaraha sél, tilu sisi, cangkang kosong bakal mangaruhan harga bibit kembang matahari, janten aya. mangrupakeun syarat asihan ketat pikeun siki sunflower.Techik Sunflower Seeds CCD Color Sorter Equipment tiasa ngagentos saringan jieunan siki kulit, sareng sacara efektif ngabédakeunana tina bahan anu saé kalayan sakedik mékanis ...

  • Walnut Kernel Optik asihan System

    Walnut Kernel Optik Jadi...

    *Peralatan Penyortir Warna CCD Siki Kembang Matahari Perkenalan Masalah sapertos bintik / mesek siki, kulit konéng, bintik karat, buntut busuk / kernel bocor / retakan, kembar / sababaraha sél, tilu sisi, cangkang kosong bakal mangaruhan harga bibit kembang matahari, janten aya. mangrupakeun syarat asihan ketat pikeun siki sunflower.Techik Sunflower Seeds CCD Color Sorter Equipment tiasa ngagentos saringan jieunan siki kulit, sareng sacara efektif ngabédakeunana tina bahan anu saé kalayan sakedik mékanis ...

  • Siki Sunflower CCD Warna Sorter Equipment

    Bibit Sunflower CCD Co...

    *Peralatan Penyortir Warna CCD Siki Kembang Matahari Perkenalan Masalah sapertos bintik / mesek siki, kulit konéng, bintik karat, buntut busuk / kernel bocor / retakan, kembar / sababaraha sél, tilu sisi, cangkang kosong bakal mangaruhan harga bibit kembang matahari, janten aya. mangrupakeun syarat asihan ketat pikeun siki sunflower.Techik Sunflower Seeds CCD Color Sorter Equipment tiasa ngagentos saringan jieunan siki kulit, sareng sacara efektif ngabédakeunana tina bahan anu saé kalayan sakedik mékanis ...

  • Kacang Kacang Optik Warna Sorter Mesin asihan

    Kacang Kacang Optik C...

    *Fitur Mesin Sortir Warna Optik Kacang Techik/Mesin Sortir Warna Kacang Techik bisa nyortir kacang kapang, kacang warna terang, kacang kacang tunggal, biji kacang bertunas, inti kacang teu dewasa, inti kacang hétérogén, kacang manja, serangga, serangga. kotoran, jarami.Sakumaha anu tiasa ditingali dina bagan asihan di handap, boh kacang sareng atanapi tanpa cangkang tiasa diurutkeun dina pagelaran anu saé.Narima sareng nolak kacang kanggo rujukan anjeun.Olahraga panyakit, crac ...

  • Nasi Goreng, Kacang Tanah, Wijen, Jambu Mete, Kenari, Almond, Kismis, Kacang-kacangan, Penyusun Warna Biji

    Nasi Goreng, Kacang,...

    * Mastikeun kadaharan murni sareng aman sareng Téknologi Asihan Maju!Techik nyadiakeun solusi asihan optik pikeun gandum & prosesor dahareun anu nungtut standar pangluhurna kualitas sarta kaamanan.Kalayan fokus kana asihan presisi sareng ngahasilkeun konsisten, panyortir optik Techik nyumponan sarat prosesor leutik, sedeng sareng ageung.Solusi ditawarkeun pikeun sagala rupa tujuan sareng aplikasi.*APLIKASI Beas, gandum, kacang-kacangan, kacang, kedele, siki, rempah-rempah, jambu mete, biji kopi, jajanan, plastik...

  • Kopi Warna asihan Mesin

    Asihan Warna Kopi M...

    *CIRI-CIRI TECHIK COFFEE COLOR Sorter Techik coffee sorters mangrupikeun alat anu mujarab pikeun pabrik biji kopi pikeun ngahontal asihan sareng gradasi biji kopi, kalayan rasio mawa-kaluar anu langkung handap.Anyar-anyar ieu, mesin asihan biji kopi parantos diterapkeun di daérah anu béda-béda di sakumna dunya.Klién kami sadayana nunjukkeun persetujuan sareng kapuasan ngeunaan kinerja mesin.Henteu ngan ukur najis ganas sapertos batu, kertas ipis, plastik, logam sareng sajabana, Techik Coffee Color Sorters ogé tiasa ...

  • Asihan Warna Béas

    Asihan Warna Béas

    * Mastikeun kadaharan murni sareng aman sareng Téknologi Asihan Maju!Techik nyadiakeun solusi asihan optik pikeun gandum & prosesor dahareun anu nungtut standar pangluhurna kualitas sarta kaamanan.Kalayan fokus kana asihan presisi sareng ngahasilkeun konsisten, panyortir optik Techik nyumponan sarat prosesor leutik, sedeng sareng ageung.Solusi ditawarkeun pikeun sagala rupa tujuan sareng aplikasi.*APLIKASI Beas, gandum, kacang-kacangan, kacang, kedele, siki, rempah-rempah, jambu mete, biji kopi, jajanan, plastik...

  • Sabuk Conveyor Sabuk Sorter Warna pikeun Cherry, Kopi, Kacang, Kacang Kedelai, Jagung

    Sabuk Conveyor Sabuk Col...

    * Mastikeun kadaharan murni sareng aman sareng Téknologi Asihan Maju!Techik nyadiakeun solusi asihan optik pikeun gandum & prosesor dahareun anu nungtut standar pangluhurna kualitas sarta kaamanan.Kalayan fokus kana asihan presisi sareng ngahasilkeun konsisten, panyortir optik Techik nyumponan sarat prosesor leutik, sedeng sareng ageung.Solusi ditawarkeun pikeun sagala rupa tujuan sareng aplikasi.*APLIKASI Beas, gandum, kacang-kacangan, kacang, kedele, siki, rempah-rempah, jambu mete, biji kopi, jajanan, plastik...

  • Checkweigher pikeun bungkusan badag

    Timbangan pikeun Big P...

    * Perkenalan Produk: On-line-speed tinggi, sensitipitas tinggi,-stability tinggi Sistim deteksi beurat dinamis, nu cocog pikeun bungkusan deteksi beurat produk pikeun mastikeun standar kualitas.Loba dipaké dina beurat online pariksa keur dahareun, ubar, consumable jeung industri lianna.* Kaunggulan: 1.speed High, sensitipitas tinggi, stabilitas tinggi mariksa beurat dinamis 2.Buckle design, gampang pikeun ngabersihan, basajan pikeun ngabongkar 3.7 inci layar rampa, fungsi ramah-pamaké Multi basa Panyimpenan Data ...

  • Combo Metal Detektor jeung Checkweigher

    Combo Metal Detektor a...

    * Perkenalan Produk: On-line-speed tinggi, sensitipitas tinggi,-stability tinggi Sistim deteksi beurat dinamis, nu cocog pikeun bungkusan deteksi beurat produk pikeun mastikeun standar kualitas.Loba dipaké dina beurat online pariksa keur dahareun, produk tatanén, ubar, consumable jeung industri lianna.* Kaunggulan: speed 1.High, sensitipitas tinggi, stabilitas tinggi beurat dinamis mariksa 2.Max speed bisa ngahontal 120m / mnt 3.High asuransi akurasi di speed tinggi 4.Buckle design, gampang pikeun ngabersihan, si ...

  • Multi-Asihan Checkweigher

    Multi-Asihan Checkwei...

    * Perkenalan Produk: asihan beurat otomatis tur grading pikeun produk dina garis produksi pabrik jeung garis bungkusan kontinyu, loba dipaké dina kadaharan ti laut, jangjangan, produk akuatik, produk beku, jsb * Kauntungannana: 1.Replacing asihan kuli, nyimpen ongkos, ngaronjatkeun efisiensi tur optimizing proses produksi 2.Sistem rejecter akurat jeung zona multi-beurat 3.Various sistem rejecter gancang, pikeun nyugemakeun nampik produk teu minuhan sarat jeung speed béda 4.9 beurat standar asihan z...

  • Multi-baki Beurat asihan Mesin

    Urut beurat multi-baki...

    * Perkenalan Produk: Alat asihan beurat dinamis mangrupikeun alat, anu sacara otomatis nyortir produk kalayan kecepatan anu luhur sareng akurasi anu luhur dumasar kana beuratna dibasajankeun ku sarat pangguna, anu seueur dianggo dina kadaharan laut, jangjangan, produk akuatik, produk beku. , jsb * Kaunggulan: 1.speed High, sensitipitas tinggi, stabilitas tinggi 2.Replacing kuli asihan, nyimpen ongkos, ngaronjatkeun efisiensi sarta optimizing proses produksi 3.Reduce paparan manusa pikeun produk jeung kuring ...

  • High Speed ​​Checkweigher

    High Speed ​​Checkweigher

    * Perkenalan Produk: On-line-speed tinggi, sensitipitas tinggi,-stability tinggi Sistim deteksi beurat dinamis, nu cocog pikeun bungkusan deteksi beurat produk pikeun mastikeun standar kualitas.Loba dipaké dina beurat online pariksa keur dahareun, produk tatanén, ubar, consumable jeung industri lianna.* Kaunggulan: speed 1.High, sensitipitas tinggi, stabilitas tinggi beurat dinamis mariksa 2.Max speed bisa ngahontal 120m / mnt 3.High asuransi akurasi di speed tinggi 4.Buckle design, gampang pikeun ngabersihan, si ...

  • Standar X-ray Inspection System

    Inspeksi X-ray standar...

    * Perkenalan Produk: Sistem Inspeksi sinar-X ngamangpaatkeun kakuatan tembus sinar-X pikeun ngadeteksi kontaminasi.Bisa ngahontal rentang pinuh ku inspeksi rereged kaasup logam, rereged non-logam (kaca, keramik, batu, tulang, karét teuas, plastik teuas, jsb).Éta tiasa mariksa bungkusan logam, non-logam sareng produk kaléng, sareng pangaruh pamariksaan moal kapangaruhan ku suhu, kalembaban, eusi uyah, jsb.

  • Kompak Ékonomi X-ray Inspection System

    Kompak Ékonomi Xr...

    * Perkenalan produk: harga kalapa sensitipitas alus tur stabilitas * Parameter Modél TXE-1815 TXE-2815 TXE-3815 X-ray tube MAX.80W / 65kV Inspection Width 180mm 280mm 380mm Inspection Jangkungna 150mm Best Inspection Kamampuhan Bola stainless steel Φ0.5mm Kawat stainless steel Φ0.3 * 2mm Kaca / Keramik bal Φ1.5mm Conveyor Speed ​​5-90m / mnt Protection Métode O/S Leuleus Windows Kebocoran sinar-X curtain < 1 μSv/h Laju IP IP54(IP65 Opsional) Gawé ...

  • X-ray pikeun produk dina bulk 4080P

    X-ray pikeun produk di b...

    * Perkenalan Produk: Alat asihan beurat dinamis mangrupikeun alat, anu sacara otomatis nyortir produk kalayan kecepatan anu luhur sareng akurasi anu luhur dumasar kana beuratna dibasajankeun ku sarat pangguna, anu seueur dianggo dina kadaharan laut, jangjangan, produk akuatik, produk beku. , jsb * Kaunggulan: 1.speed High, sensitipitas tinggi, stabilitas tinggi 2.Replacing kuli asihan, nyimpen ongkos, ngaronjatkeun efisiensi sarta optimizing proses produksi 3.Reduce paparan manusa pikeun produk jeung kuring ...

  • X-ray pikeun produk dina bulk 4080GP

    X-ray pikeun produk di b...

    * Perkenalan Produk: Hal ieu loba dipaké pikeun mariksa produk kawas kacang, séréal, corns, kismis, siki sunflower, kacang, bungbuahan beku jsb dina deteksi pre-bungkusan.Bisa manggihan batu leutik dicampur dina produk 32/64 sistem penolakan hawa nu bisa mastikeun kuantitas minimum runtah Bisa ngahontal 2-6 ton per jam * Parameter Model TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (generasi kadua) X-ray Tube MAX .80kV, 210W MAX.80kV, 350W MAX.80kV, 210W Lebar Inspeksi 400mm(MAX) 400mm ...

  • Sistem inspeksi sinar-X condong ka luhur

    X-ray condong ka luhur ...

    * Perkenalan Produk: Mesin sinar-X sinar tunggal condong ka luhur nyaéta kalayan desain khusus, cocog pikeun botol atanapi kendi dina kaayaan nangtung.Condong ka luhur sinar-X sinar tunggal nyaéta kalayan kakuatan sinar-X anu kuat, cocog pikeun pamariksaan kendi, botol, jsb. Sinar-X sinar tunggal anu condong ka luhur tiasa ngahontal kapasitas anu luhur.Harga sinar X sinar tunggal condong ka luhur kompetitif.* Parameter Modél TXR-1630SH X-ray Tube MAX.120kV, 480W Max Ngadeteksi Lebar 160mm Max Ngadeteksi Jangkungna 260...

  • Sistem pamariksaan sinar-X dual-beam pikeun kaléng, kendi, botol

    Inspeksi sinar-X sinar ganda...

    * Perkenalan Produk: Sistem pamariksaan sinar-X dual-beam nganggo parangkat lunak khusus pikeun mariksa objék dina sadaya daérah kaléng, kaléng sareng botol.Sistem pamariksaan sinar-X dual-beam tiasa ngahontal inspeksi dina sudut visual ganda sareng ngahindarkeun inspeksi anu leungit tina daérah buta Sistem pamariksaan sinar-X sinar-ganda tiasa ngahontal rasio pamariksaan anu langkung saé pikeun fragmen anu henteu teratur Sistem pamariksaan sinar-X dual-beam gaduh zoning calakan pikeun mastikeun sensitipitas optimal pikeun daérah anu béda * Parameter ...

  • Sistem Pamariksaan sinar-X triple-beam pikeun Botol, Kendi sareng Kaléng

    Inspeksi X-ray triple-beam...

    * Perkenalan Produk: Sistem pamariksaan sinar-X triple beam mangrupikeun sistem pamariksaan sinar-X anu paling dipercaya sareng "sudut pandang anu tiasa diatur" dina 3 sinar sinar-X pikeun sagala jinis kendi, botol, kaleng, jsb. Sinar-X triple beam Sistim inspeksi anu mibanda tilu X-ray Beams mastikeun akurasi deteksi tinggi Triple beam Sistim inspeksi X-ray kalawan tilu X-ray Beams ulah inspeksi aréa buta * Parameter Modél TXR-20250 X-ray Tube MAX.120kV, 480W (tilu pikeun tiap) Max Detéksi Lebar 160mm M...

  • Sistem Inspeksi X-ray Beam Tunggal Tunggal Tunggal pikeun Botol, Kendi sareng Kaléng

    Nyanyi condong ka handap...

    * Perkenalan Produk: Sistem pamariksaan sinar-X sinar tunggal anu condong ka handap nyaéta nganggo parangkat lunak khusus anu disaluyukeun pikeun mariksa objék dina sadaya daérah kaléng, kaléng sareng botol.Balok tunggal anu condong ka handap nyaéta kalayan rentang pamariksaan anu tiasa disaluyukeun dumasar kana diménsi kaléng sareng botol anu béda-béda Balok tunggal anu condong ka handap tiasa ngahontal pamariksaan tingkat keusikan. .

  • Kacang Combo X-ray Visual Inspection System

    Kacang Combo X-ray Vi...

    * Perkenalan Produk: Hal ieu loba dipaké pikeun mariksa produk kawas kacang, séréal, corns, kismis, siki sunflower, kacang, bungbuahan beku jsb dina deteksi pre-bungkusan.Bisa manggihan batu leutik dicampur dina produk 32/64 sistem penolakan hawa nu bisa mastikeun kuantitas minimum runtah Bisa ngahontal 2-6 ton per jam * Parameter Model TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (generasi kadua) X-ray Tube MAX .80kV, 210W MAX.80kV, 350W MAX.80kV, 210W Lebar Inspeksi 400mm(MAX) 400mm ...

  • Kacang Siki Sayuran Dahareun X-ray Inspection System

    Biji Kacang Sayuran...

    * Perkenalan Produk: Hal ieu loba dipaké pikeun mariksa produk kawas kacang, séréal, corns, kismis, siki sunflower, kacang, bungbuahan beku jsb dina deteksi pre-bungkusan.Bisa manggihan batu leutik dicampur dina produk 32/64 sistem penolakan hawa nu bisa mastikeun kuantitas minimum runtah Bisa ngahontal 2-6 ton per jam * Parameter Model TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (generasi kadua) X-ray Tube MAX .80kV, 210W MAX.80kV, 350W MAX.80kV, 210W Lebar Inspeksi 400mm(MAX) 400mm ...

  • Produk Bulk Bulk Dahareun X-ray Inspection System

    Produk Massal Kadaharan Massal...

    * Perkenalan Produk: Hal ieu loba dipaké pikeun mariksa produk kawas kacang, séréal, corns, kismis, siki sunflower, kacang, bungbuahan beku jsb dina deteksi pre-bungkusan.Bisa manggihan batu leutik dicampur dina produk 32/64 sistem penolakan hawa nu bisa mastikeun kuantitas minimum runtah Bisa ngahontal 2-6 ton per jam * Parameter Model TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (generasi kadua) X-ray Tube MAX .80kV, 210W MAX.80kV, 350W MAX.80kV, 210W Lebar Inspeksi 400mm(MAX) 400mm ...

  • Dahareun Daging beku Vege Buah X-ray System Inspection

    Dahareun Daging Sayur Beku...

    * Perkenalan Produk: Sistem Inspeksi sinar-X ngamangpaatkeun kakuatan tembus sinar-X pikeun ngadeteksi kontaminasi.Bisa ngahontal rentang pinuh ku inspeksi rereged kaasup logam, rereged non-logam (kaca, keramik, batu, tulang, karét teuas, plastik teuas, jsb).Éta tiasa mariksa bungkusan logam, non-logam sareng produk kaléng, sareng pangaruh pamariksaan moal kapangaruhan ku suhu, kalembaban, eusi uyah, jsb.

WARTA

Service Mimiti

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami