производи

Иновации

 • -
  Основана во 2008 година
 • -+
  НАД 100 ВИДОВИ ПРОИЗВОДИ
 • -+
  НАД 20 ЕКСИЛОРИ НА ДОМАШНИОТ ПАЗАР
 • -+
  НАД 50 ПАРТНЕРИ НА СТРАНСКИОТ ПАЗАР

ЗА НАС

Пробив

 • за нас
 • за нас

јилонг

ВОВЕД

Techik Instrument (Shanghai) Co., Ltd е водечки производител на инспекција со рендген, проверка на мерење, систем за детекција на метал и систем за оптичко сортирање со IPR во Кина и пионер во автохтоно развиената јавна безбедност.Techik дизајнира и нуди уметнички производи и решенија за да ги задоволи барањата на глобалните стандарди, карактеристики и квалитет.

 • Детектор за метал со подвижна лента

  Транспортна лента Метална Де...

  *Предности на детекторот за метал од типот на подвижна лента: Првиот детектор за метал од типот на подвижна лента DSP со права на интелектуална сопственост во Кина, погоден за откривање на метални загадувачи во различни индустрии како што се: водни производи, месо и живина, солени производи, пецива, јаткасти плодови, зеленчук, хемиски суровини, аптека, козметика, играчки итн. *Тип на подвижна лента Детектор за метал Серија IMD ​​Ги открива сите метални загадувачи во пакуваната и неспакуваната храна, вклучително и црниот метал (Fe), бр...

 • Детектор за метал за бисквити

  Детектор за метал за Бис...

  *Предности на детекторот за метал од типот на бисквити:: Металниот детектор од типот на бисквити е со уникатен дизајн на пневматски отфрлач од типот на лента за повлекување за да се спречи нарушување на производот.Детекторот за метал од типот на бисквити е широко користен за различни производствени линии на бисквити и слатки.*Тип на бисквити Спецификации на детектор за метал: Модел IMD-B Спецификации 60 80 100 120 Ширина на откривање 600mm 800mm 1000mm 1200mm Висина на откривање 50~80mm Чувствителност F...

 • Метален детектор за фармација

  Детектор за метал за Pha...

  *Метален детектор за таблети Детекторот за метал за таблети може да достигне висока чувствителност и детекција на стабилност на црни метали (Fe), обоени метали (бакар, алуминиум) и нерѓосувачки челик.Детекторот за метал за таблети е погоден за инсталирање по некоја фармацевтска опрема како машината за преса за таблети, машината за полнење капсули и машината за сито.*Метален детектор за таблети Спецификации Модел IMD-M80 IMD-M100 IMD-M150 Detection Width 72mm 87mm 137mm Дет...

 • Детектор за метал со подвижна лента со висока конфигурација

  Конфигурација со висока конфигурација...

  *Предности: Функција за избор на фреквенција, може да се изберат две фреквенции за да одговараат на различни производи Системот за двојна детекција гарантира дека Fe и Sus ја постигнуваат својата најдобра чувствителност Функцијата за автоматско балансирање обезбедува стабилно откривање *Параметар Модел IMD-H Спецификации 4008,4012 4015,4018 5020 ,5025 5030,5035 6025,6030 Ширина на откривање 400mm 500mm 600mm Висина на откривање 80mm,120mm 150mm,180mm 200mm,250mm 300mm,350mm 300mm,350mm 300mm,350mm 300mm,350mm 300mm,350mm Fe.70mm Φ0,8mm Φ1...

 • Цевководен метал детектор за сос и течност

  Метално детектирање на гасоводот...

  *Предности на детекторот за метал од типот на подвижна лента: Првиот детектор за метал од типот на подвижна лента DSP со права на интелектуална сопственост во Кина, погоден за откривање на метални загадувачи во различни индустрии како што се: водни производи, месо и живина, солени производи, пецива, јаткасти плодови, зеленчук, хемиски суровини, аптека, козметика, играчки итн. *Тип на подвижна лента Детектор за метал Серија IMD ​​Ги открива сите метални загадувачи во пакуваната и неспакуваната храна, вклучително и црниот метал (Fe), бр...

 • Детектор за метал за пад на гравитацијата

  Gravity Fall Metal Det...

  *Gravity Fall Metal Detector Со компактен дизајн и мал окупиран простор, овој тип на детектор за метал е погоден за откривање на прашок, гранули или други форми на рефус производи.*ГР Модел IMD-P Дијаметар за откривање (mm) Капацитет за откривање t/h2 Потребен притисок на режимот на одбивање Напојување со електрична енергија Чувствителност на главниот материјал1Φd (mm) Fe SUS 50 1 Автоматско отфрлање на вратичката 0,5Mpa≥ AC220V (опционално) нерѓосувачки челик (SUS750) 3 0,5 1,0 ...

 • Визуелен подредувач на бои за коса и инсекти со интелигентен појас со ултра висока дефиниција

  Ултра-висока дефиниција ...

  *Опрема за сортирање бои на CCD од сончогледи Вовед Проблеми како што се дамки/лупење семки, жолта кора, 'рѓосано место, расипана опашка / протечено јадро / пукнатини, близнаци / повеќе ќелии, три рабови, празна лушпа ќе влијаат на цената на семките од сончоглед, така што таму се строги барања за сортирање за семки од сончоглед.Опремата Techik Sunflower Seeds CCD сортерувач на бои може да го замени вештачкото скрининг на семето на кожата и ефикасно да го разликува од добриот материјал со мали механички ...

 • Интелигентен визуелен подредувач на бои Опрема за визуелно сортирање

  Интелигентен визуелен полковник...

  *Опрема за сортирање бои на CCD од сончогледи Вовед Проблеми како што се дамки/лупење семки, жолта кора, 'рѓосано место, расипана опашка / протечено јадро / пукнатини, близнаци / повеќе ќелии, три рабови, празна лушпа ќе влијаат на цената на семките од сончоглед, така што таму се строги барања за сортирање за семки од сончоглед.Опремата Techik Sunflower Seeds CCD сортерувач на бои може да го замени вештачкото скрининг на семето на кожата и ефикасно да го разликува од добриот материјал со мали механички ...

 • Мултифункционален подредувач на бои

  Мултифункционална боја Значи...

  *Обезбедување чиста и безбедна храна со напредна технологија за сортирање!Techik обезбедува решенија за оптичко сортирање за преработувачите на жито и храна кои бараат највисоки стандарди за квалитет и безбедност.Со фокус на прецизното сортирање и конзистентниот принос, оптичките сортирачи Techik ги задоволуваат барањата на малите, средните и големите процесори.Се нудат решенија за различни намени и примени.*ПРИМЕНА Ориз, жито, мешунки, кикирики, соја, семки, зачини, кашу, зрна кафе, грицки, пластика...

 • Мини сортирач на бои

  Мини сортирач на бои

  *Вовед во производот: Системот за инспекција со троен рендген е најсигурниот систем за инспекција на рендген со „прилагодлива гледна точка“ на 3 рендгенски зраци за секаков вид тегли, шишиња, лими, итн. инспекцискиот систем е со три рендгенски зраци обезбедува висока точност на откривање Системот за инспекција со тројни рендгенски зраци се со три рендгенски зраци избегнувајте ја инспекцијата слепата област *Параметар Модел TXR-20250 X-ray Tube MAX.120 kV, 480W (по три за секој) Максимална ширина на откривање 160 mm М...

 • Интелигентна опрема за сортирање на бои

  Интелигентен сортирање на бои...

  *Опрема за сортирање бои на CCD од сончогледи Вовед Проблеми како што се дамки/лупење семки, жолта кора, 'рѓосано место, расипана опашка / протечено јадро / пукнатини, близнаци / повеќе ќелии, три рабови, празна лушпа ќе влијаат на цената на семките од сончоглед, така што таму се строги барања за сортирање за семки од сончоглед.Опремата Techik Sunflower Seeds CCD сортерувач на бои може да го замени вештачкото скрининг на семето на кожата и ефикасно да го разликува од добриот материјал со мали механички ...

 • Оптички сортирач на бои од жито од ориз

  Оризово жито оптика...

  *Обезбедување чиста и безбедна храна со напредна технологија за сортирање!Techik обезбедува решенија за оптичко сортирање за преработувачите на жито и храна кои бараат највисоки стандарди за квалитет и безбедност.Со фокус на прецизното сортирање и конзистентниот принос, оптичките сортирачи Techik ги задоволуваат барањата на малите, средните и големите процесори.Се нудат решенија за различни намени и примени.*ПРИМЕНА Ориз, жито, мешунки, кикирики, соја, семки, зачини, кашу, зрна кафе, грицки, пластика...

 • Интелигентна визуелна машина за сортирање на бои за дехидриран зеленчук

  Дехидриран зеленчук...

  *Опрема за сортирање бои на CCD од сончогледи Вовед Проблеми како што се дамки/лупење семки, жолта кора, 'рѓосано место, расипана опашка / протечено јадро / пукнатини, близнаци / повеќе ќелии, три рабови, празна лушпа ќе влијаат на цената на семките од сончоглед, така што таму се строги барања за сортирање за семки од сончоглед.Опремата Techik Sunflower Seeds CCD сортерувач на бои може да го замени вештачкото скрининг на семето на кожата и ефикасно да го разликува од добриот материјал со мали механички ...

 • Интелигентен оптички сортирач на бои од кикирики

  Интелигентен избор на кикиритки...

  *Опрема за сортирање бои на CCD од сончогледи Вовед Проблеми како што се дамки/лупење семки, жолта кора, 'рѓосано место, расипана опашка / протечено јадро / пукнатини, близнаци / повеќе ќелии, три рабови, празна лушпа ќе влијаат на цената на семките од сончоглед, така што таму се строги барања за сортирање за семки од сончоглед.Опремата Techik Sunflower Seeds CCD сортерувач на бои може да го замени вештачкото скрининг на семето на кожата и ефикасно да го разликува од добриот материјал со мали механички ...

 • Орев кернел оптички систем за сортирање

  Орев кернел оптика Значи...

  *Опрема за сортирање бои на CCD од сончогледи Вовед Проблеми како што се дамки/лупење семки, жолта кора, 'рѓосано место, расипана опашка / протечено јадро / пукнатини, близнаци / повеќе ќелии, три рабови, празна лушпа ќе влијаат на цената на семките од сончоглед, така што таму се строги барања за сортирање за семки од сончоглед.Опремата Techik Sunflower Seeds CCD сортерувач на бои може да го замени вештачкото скрининг на семето на кожата и ефикасно да го разликува од добриот материјал со мали механички ...

 • Опрема за сортирање на бои за семки од сончоглед CCD

  Сончогледово семе CCD Co...

  *Опрема за сортирање бои на CCD од сончогледи Вовед Проблеми како што се дамки/лупење семки, жолта кора, 'рѓосано место, расипана опашка / протечено јадро / пукнатини, близнаци / повеќе ќелии, три рабови, празна лушпа ќе влијаат на цената на семките од сончоглед, така што таму се строги барања за сортирање за семки од сончоглед.Опремата Techik Sunflower Seeds CCD сортерувач на бои може да го замени вештачкото скрининг на семето на кожата и ефикасно да го разликува од добриот материјал со мали механички ...

 • Машина за сортирање оптички сортирање на бои од кикиритки

  Ореви од кикиритки оптички C...

  *Карактеристика на Techik Peanut оптичкиот сортувач на бои/Нутеви машина за сортирање на бои Techik сортатори на бои на кикиритки може да ги средат мувлосаните кикиритки, светли кикиритки, едно јадро од кикирики, никнато јадро од кикирики, незрело зрно од кикиритки, хетерогени зрнца од кикиритки, нечистотии, измет, слама.Како што може да се види на табелата за сортирање подолу, кикириките со или без лушпа може да се подредат со добри перформанси.Прифатете и отфрлете кикиритки се за ваша референца.Спорт за болести, крак...

 • Ориз, кикирики, сусам, кашу, орев, бадем, суво грозје, ореви, сортирање на боја на семиња

  Ориз, кикирики, се...

  *Обезбедување чиста и безбедна храна со напредна технологија за сортирање!Techik обезбедува решенија за оптичко сортирање за преработувачите на жито и храна кои бараат највисоки стандарди за квалитет и безбедност.Со фокус на прецизното сортирање и конзистентниот принос, оптичките сортирачи Techik ги задоволуваат барањата на малите, средните и големите процесори.Се нудат решенија за различни намени и примени.*ПРИМЕНА Ориз, жито, мешунки, кикирики, соја, семки, зачини, кашу, зрна кафе, грицки, пластика...

 • Комбо детектор за метал и контролен вага

  Комбиниран метал детектор и...

  *Вовед во производ: он-лајн систем за динамично откривање тежина со голема брзина, висока чувствителност и висока стабилност, кој е погоден за откривање на тежината на производот за пакување за да се обезбедат стандарди за квалитет.Широко се користи во онлајн проверка на тежината за храна, земјоделски производи, медицина, потрошен материјал и други индустрии.*Предности: 1. Висока брзина, висока чувствителност, висока стабилност динамична проверка на тежината 2. Максималната брзина може да достигне 120м/мин.

 • Проверка со голема брзина

  Проверка со голема брзина

  *Вовед во производ: он-лајн систем за динамично откривање тежина со голема брзина, висока чувствителност и висока стабилност, кој е погоден за откривање на тежината на производот за пакување за да се обезбедат стандарди за квалитет.Широко се користи во онлајн проверка на тежината за храна, земјоделски производи, медицина, потрошен материјал и други индустрии.*Предности: 1. Висока брзина, висока чувствителност, висока стабилност динамична проверка на тежината 2. Максималната брзина може да достигне 120м/мин.

 • Проверка за големи пакети

  Проверка за големата П...

  *Вовед во производ: он-лајн систем за динамично откривање тежина со голема брзина, висока чувствителност и висока стабилност, кој е погоден за откривање на тежината на производот за пакување за да се обезбедат стандарди за квалитет.Широко се користи во онлајн проверката на тежината за храна, лекови, потрошни материјали и други индустрии.*Предности: 1. Висока брзина, висока чувствителност, висока стабилност динамично проверување на тежината 2. Дизајн на тока, лесен за чистење, едноставен за расклопување 3,7-инчен екран на допир, лесна за корисникот функција за повеќејазично складирање податоци ...

 • Проверка со повеќе сортирање

  Мулти-сортирање Checkwei...

  *Вовед во производот: Автоматско сортирање и оценување на тежината за производите во фабричките производни линии и линиите за континуирано пакување, широко користени во морска храна, живина, водни производи, замрзнати производи итн. оптимизирање на производствениот процес 2.Точни системи за отфрлање со повеќетежински зони 3.Различни системи за брзо отфрлање, за задоволување на отфрлање неквалификувани производи со различна брзина 4,9 стандардно сортирање на тежина z...

 • Машина за сортирање тежина со повеќе фиоки

  Сортирање тежина во повеќе фиоки...

  *Вовед во производот: Опремата за динамично сортирање тежина е уред кој автоматски ги сортира производите со голема брзина и висока точност според нивната тежина во зависност од барањата на корисникот, што е широко користен во морска храна, живина, водни производи, замрзнати производи. , итн *Предности: 1.Голема брзина, висока чувствителност, висока стабилност 2.Замена на сортирањето на работната сила, заштеда на трошоци, подобрување на ефикасноста и оптимизирање на процесот на производство 3.Намалување на човечката изложеност на производите и мене...

 • Проверка за мали пакети

  Проверка за мали...

  *Вовед во производ: он-лајн систем за динамично откривање тежина со голема брзина, висока чувствителност и висока стабилност, кој е погоден за откривање на тежината на производот за пакување за да се обезбедат стандарди за квалитет.Широко се користи во онлајн проверката на тежината за храна, лекови, потрошни материјали и други индустрии.*Предности: 1. Висока брзина, висока чувствителност, висока стабилност динамично проверување на тежината 2. Дизајн на тока, лесен за чистење, едноставен за расклопување 3,7-инчен екран на допир, лесна за корисникот функција за повеќејазично складирање податоци ...

 • Комбиниран систем за рендген и визуелна инспекција

  Комбинирана рендгенска снимка и виз...

  *Вовед во производот: Широко се користи за проверка на производи како јаткасти плодови, житарки, пченка, суво грозје, семки од сончоглед, грав, замрзнато овошје итн при откривање на претходно пакување.Може да открие мали камења измешани во производот 32/64 систем за отфрлање воздух што може да обезбеди минимална количина отпад Може да достигне 2-6 тони на час *Параметар Модел TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (втора генерација) Рендгенска цевка MAX .80 kV, 210 W MAX.80 kV, 350 W MAX.80kV, 210W Ширина на проверка 400mm(MAX) 400mm ...

 • Опрема за инспекција на детектор на Х-зраци за храна за конзерва, шише и тегла

  Рентген детектор за храна во...

  *Вовед во производот: Системот за инспекција на рендген со двоен зрак е со софтвер специјално приспособен да ги прегледува предметите во сите области на лименки, лименки и шишиња.Системот за инспекција со рендген со двојни зраци може да постигне инспекција во двојни визуелни агли и да избегне пропуштање на инспекција на слепата област Системот за инспекција со рендген со двојни зраци може да постигне подобар сооднос на инспекција за неправилни фрагменти Системот за инспекција со рендген со двојни зраци има интелигентно зонирање за обезбеди оптимална чувствителност за различни области *Параметар ...

 • Рендгенска опрема со двојна енергија за фрагмент на коски

  Рендгенски зраци со двојна енергија...

  *Воведување производ на рендгенска опрема со двојна енергија за фрагмент на коски: Techik двоенергетска рендгенска опрема за фрагмент на коски, која ги интегрира трите основни технологии на холографски интелигентен алгоритам со двојна енергија, виртуелно тридимензионално сликање и недеструктивно Откривање на квалитетот на месото, ја разбива дилемата за откривање на резидуални коски од месо и го реализира високопрецизното откривање на туѓи тела со мала густина, нерамномерниот квалитет на месото, преклопувачките производи што се тестираат и големите „производи...

 • Масовен производ Систем за инспекција на рендгенски зраци за масовно храна

  Масовен производ Масовна храна...

  *Вовед во производот: Широко се користи за проверка на производи како јаткасти плодови, житарки, пченка, суво грозје, семки од сончоглед, грав, замрзнато овошје итн при откривање на претходно пакување.Може да открие мали камења измешани во производот 32/64 систем за отфрлање воздух што може да обезбеди минимална количина отпад Може да достигне 2-6 тони на час *Параметар Модел TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (втора генерација) Рендгенска цевка MAX .80 kV, 210 W MAX.80 kV, 350 W MAX.80kV, 210W Ширина на проверка 400mm(MAX) 400mm ...

 • Систем за проверка на рендгенски зраци со висока конфигурација за масовни производи

  Висока конфигурација Xr...

  *Вовед во производот: Широко се користи за проверка на производи како јаткасти плодови, житарки, пченка, суво грозје, семки од сончоглед, грав, замрзнато овошје итн при откривање на претходно пакување.Може да открие мали камења измешани во производот 32/64 систем за отфрлање воздух што може да обезбеди минимална количина отпад Може да достигне 2-6 тони на час *Параметар Модел TXR-4080P TXR-4080GP TXR6080SGP (втора генерација) Рендгенска цевка MAX .80 kV, 210 W MAX.80 kV, 350 W MAX.80kV, 210W Ширина на проверка 400mm(MAX) 400mm ...

 • Рендгенски систем за инспекција за коски од риба

  Рендгенски инспекциски систем...

  *Вовед во производот: Опремата за динамично сортирање тежина е уред кој автоматски ги сортира производите со голема брзина и висока точност според нивната тежина во зависност од барањата на корисникот, што е широко користен во морска храна, живина, водни производи, замрзнати производи. , итн *Предности: 1.Голема брзина, висока чувствителност, висока стабилност 2.Замена на сортирањето на работната сила, заштеда на трошоци, подобрување на ефикасноста и оптимизирање на процесот на производство 3.Намалување на човечката изложеност на производите и мене...

 • Стандарден рендгенски систем за инспекција

  Стандардна рендгенска проверка...

  *Вовед во производот: Системот за инспекција со рендген ги користи предностите на продорната моќ на Х-зраците за да открие контаминација.Може да постигне целосен опсег на проверка на загадувачи, вклучувајќи метални, неметални загадувачи (стакло, керамика, камен, коска, тврда гума, тврда пластика, итн.).Може да ги прегледа металните, неметалните пакувања и конзервираните производи, а на ефектот на инспекција нема да влијаат температурата, влажноста, содржината на сол итн.

 • Компактен економичен систем за инспекција на рендген

  Компактен економичен Xr...

  *Вовед на производ: Конкурентна цена Добра чувствителност и стабилност *Параметар Модел TXE-1815 TXE-2815 TXE-3815 X-ray Tube MAX.80W/65kV Ширина на проверка 180mm 280mm 380mm Висина на проверка 150mm Најдобра способност за проверка Топката од нерѓосувачки челик Φ0.5mm Жица од не'рѓосувачки челик Φ0.3*2mm Стаклена/керамичка топка Φ1.5mm брзина на транспортер 5-90мм Прозорец за мекост/мин. Истекување на рендген на завесата < 1 μSv/h Стапка на IP IP54 (IP65 Изборно) Работна ...

 • Систем за инспекција на рендген со двојна енергија за масовен производ

  Инспекторат за рендген со двојна енергија...

  *Вовед во производот: Опремата за динамично сортирање тежина е уред кој автоматски ги сортира производите со голема брзина и висока точност според нивната тежина во зависност од барањата на корисникот, што е широко користен во морска храна, живина, водни производи, замрзнати производи. , итн *Предности: 1.Голема брзина, висока чувствителност, висока стабилност 2.Замена на сортирањето на работната сила, заштеда на трошоци, подобрување на ефикасноста и оптимизирање на процесот на производство 3.Намалување на човечката изложеност на производите и мене...

 • Транспортна лента од типот на рендген за големо пакување

  Транспортна лента тип Xr...

  *Вовед во производот: Системот за инспекција со рендген ги користи предностите на продорната моќ на Х-зраците за да открие контаминација.Може да постигне целосен опсег на проверка на загадувачи, вклучувајќи метални, неметални загадувачи (стакло, керамика, камен, коска, тврда гума, тврда пластика, итн.).Може да ги прегледа металните, неметалните пакувања и конзервираните производи, а на ефектот на инспекција нема да влијаат температурата, влажноста, содржината на сол итн.

 • Рендгенски инспекциски систем за запечатување, полнење и истекување

  Рендгенски инспекциски систем...

  *Воведување производ на рендгенска опрема со двојна енергија за фрагмент на коски: Techik двоенергетска рендгенска опрема за фрагмент на коски, која ги интегрира трите основни технологии на холографски интелигентен алгоритам со двојна енергија, виртуелно тридимензионално сликање и недеструктивно Откривање на квалитетот на месото, ја разбива дилемата за откривање на резидуални коски од месо и го реализира високопрецизното откривање на туѓи тела со мала густина, нерамномерниот квалитет на месото, преклопувачките производи што се тестираат и големите „производи...

 • Систем за инспекција на Х-зраци со двојна енергија

  Инспекторат за рендген со двојна енергија...

  *Вовед во производот: Опремата за динамично сортирање тежина е уред кој автоматски ги сортира производите со голема брзина и висока точност според нивната тежина во зависност од барањата на корисникот, што е широко користен во морска храна, живина, водни производи, замрзнати производи. , итн *Предности: 1.Голема брзина, висока чувствителност, висока стабилност 2.Замена на сортирањето на работната сила, заштеда на трошоци, подобрување на ефикасноста и оптимизирање на процесот на производство 3.Намалување на човечката изложеност на производите и мене...

ВЕСТИ

Услуга прво

 • Интелигентно решение за сортирање за индустријата Macadamia

  Интелигентно решение за сортирање за индустријата Macadamia Јаткастите плодови Macadamia се поздравени како „крал на јаткастите плодови“ ширум светот поради нивната богата хранлива вредност, високата профитабилност при обработката и широката побарувачка на пазарот.Континуираниот раст на понудата на макадамија неминовно ја зголемува т...

 • Интелигентното откривање го заштитува квалитетот на лекот на саемот за фармацевтски машини

  63-та Национална изложба на фармацевтски машини се одржа со величественост од 13 до 15 ноември 2023 година, во меѓународниот изложбен центар Xiamen во Фуџијан.За време на изложбата, стручниот тим од Techik, позициониран на штандот 11-133, прикажа низа уреди за проверка и сортирање...

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја