Апликација

 • месо

  месо

  1. Вовед во месни производи: Месниот производ се однесува на сурово, свежо месо во отворен режим или пакувано во фолија или пакување.И, исто така, преработениот месен производ.2.Нашата примена во месниот сектор 1).Сурови...
  Прочитај повеќе
 • Брзо замрзнат производ

  Брзо замрзнат производ

  Вовед во индустријата Разладена храна: не треба да се замрзнува.Храната е таа што ја намалува температурата на храната до точката на замрзнување и се складира на оваа температура.Длабоко замрзната храна: се чува на температура пониска од точката на замрзнување.Разладената храна...
  Прочитај повеќе
 • Пекарски производ

  Пекарски производ

  Индустрија Вовед Пекарската индустрија обично се однесува на прехранбената индустрија базирана на жито.Храната базирана на жито може да вклучува леб, колачи, бисквити, пити, колачи, печени задоволства за домашни миленици и слична храна....
  Прочитај повеќе
 • Овошје и зеленчук

  Овошје и зеленчук

  Индустрија Вовед Преработката на овошје и зеленчук е преку различни техники на преработка за да се постигне долгорочно зачувување на овошјето и зеленчукот.Компаниите во оваа индустрија користат процеси на замрзнување, конзервирање, дехидрација и мариноване за зачувување на овошјето и зеленчукот...
  Прочитај повеќе
 • Закуска храна

  Закуска храна

  Прочитај повеќе
 • Адитив

  Адитив

  Прочитај повеќе
 • Бонбони

  Бонбони

  Прочитај повеќе
 • Воден производ

  Воден производ

  Воведување на загадувачи во пекарската индустрија.Главните загадувачи во пекарската индустрија.Воведување на соодветен инспекциски систем за рибарската индустрија.Параметрите и деталите...
  Прочитај повеќе
 • Конзервирана храна

  Конзервирана храна

  1. Вовед во конзервирана храна: Конзервирана храна се однесува на храна откако одредена храна за преработка се складира во лимени лименки, стаклени тегли или други контејнери за пакување.Оваа храна е затворена во контејнери и стерилизирана и може да се чува долго време на собна темпера...
  Прочитај повеќе

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја