Makinë inteligjente për klasifikimin e ngjyrave vizuale të perimeve të dehidratuara

Përshkrim i shkurtër:

Makina inteligjente e klasifikimit vizuale të ngjyrave të perimeve të dehidratuara Techik përdoret zakonisht për problemet komplekse të klasifikimit të materialeve vajore, materialeve që përmbajnë ujë, mineralit, arrave lehtësisht të thyeshme, hudhrave të dehidratuara, drithërave të ndryshme, perimeve të dehidratuara, bimëve mjekësore kineze, erëzave dhe materialeve të tjera.Me algoritmin inteligjent të vetë-zhvilluar, Makina inteligjente e renditjes vizuale të ngjyrave të Techik të dehidratuara, krijon zgjidhje fleksibël klasifikimi inteligjente, e cila zëvendëson në mënyrë efektive punën manuale dhe përmirëson efikasitetin e prodhimit.


Detajet e produktit

Video

Etiketat e produktit

*Makineri inteligjente e renditjes vizuale të ngjyrave të perimeve të dehidratuara Prezantimi


TeknikMakinë inteligjente për klasifikimin e ngjyrave vizuale të perimeve të dehidratuaraështë e pajisur me teknologjinë e të mësuarit të AI, e cila mund të simulojë analizën manuale të imazhit, të zëvendësojë në mënyrë efektive inspektimin manual të papastërtive të trupave të huaj, sythave të shkurtër, mikromykut dhe defekteve të tjera komplekse dhe të zgjidhë problemet e klasifikimit të pamjes, ngjyrës, formës dhe trupit të huaj.Për skenarë komplekse aplikimi, skemat ekskluzive të renditjes mund të personalizohen gjithashtu sipas nevojave të personalizuara të klientëve.

TeknikMakinë inteligjente për klasifikimin e ngjyrave vizuale të perimeve të dehidratuaraka rripa me dy shtresa, në mënyrë që materialet të mund të renditen në shtresën e sipërme dhe të vendosen në shtresën e poshtme, gjë që rrit shumë shkallën e prodhimit dhe përzgjedhjes si dhe redukton humbjen.

 

*Makineri inteligjente e renditjes vizuale të ngjyrave të perimeve të dehidratuara Veçoritë

1. Për shkak të strukturës së rripit me dy shtresa, pajisja mund të arrijë renditjen e shtresës së sipërme për herë të parë, renditjen e shtresës së poshtme për herë të dytë, me vëllim më të madh të përpunimit, shkallë më të lartë të përzgjedhjes dhe më pak humbje, gjë që ndihmon ndërmarrjen të përmirësojë prodhimin e produktit dhe cilësisë.

2. Algoritmi inteligjent: mund të simulojë imazhin e njohjes artificiale, të identifikojë arrat, farat, mjekësinë bimore kineze, perimet dhe materialet e tjera të papastërtive të trupit të huaj dhe heterocolor, forma të ndryshme, probleme me pamjen.

3. Zgjidhje fleksibël: gama e defekteve për të zbuluar dhe refuzuar mund të personalizohet sipas nevojave të klientit, gjë që plotëson nevojat e klientit për klasifikimin e materialit të personalizuar.

4. Refuzues inteligjent: përdorimi i valvulës reaktiv me performancë të lartë, me një jetë më të gjatë shërbimi, mund të rregullojë produkte të ndryshme të pakualifikuara sipas mënyrave të ndryshme të refuzimit inteligjent, për të arritur konsum më të ulët të energjisë, funksion më efikas të heqjes, për të siguruar afatgjatë dhe të qëndrueshëm përdorni.

 

*Makineri inteligjente e renditjes vizuale të ngjyrave të perimeve të dehidratuara Aplikacion

TeknikMakinë inteligjente për klasifikimin e ngjyrave vizuale të perimeve të dehidratuarapërdoret gjerësisht për klasifikim materiale vajore, materiale që përmbajnë ujë, xehe, arra lehtësisht të thyeshme, hudhra të dehidratuara, drithëra të ndryshme, perime të dehidratuara, barëra mjekësore kineze, erëza, etj.

 

* Paketimi


3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

*Turë në fabrikë


3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Na dërgoni mesazhin tuaj:

    Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

    Na dërgoni mesazhin tuaj:

    Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni