Akurasi Dhuwur China Digunakake Detektor Logam Otomatis kanggo pabrik Saos lan pemasok | Techik

Akurasi Dhuwur, Detektor Logam Otomatis sing Digunakake Saos

Katrangan singkat:

Gampang dilebokake ing sistem pipa sing ditutup, jinis detektor logam iki cocog kanggo cairan tekanan pompa lan produk semi-cairan kaya saos, cairan, lsp.


Detail Produk

Tag Produk

* Kaluwihan:


Gampang dilebokake ing sistem pipa sing ditutup, jinis detektor logam iki cocog kanggo cairan tekanan pompa lan produk semi-cairan kaya saos, cairan, lsp.

Akurasi Dhuwur, Detektor Logamkanggo Saos
* Parameter


Model

IMD-L

Diameter Deteksi

(mm)

Rejecter

Mode

Tekanan

Syarat

Kekuwatan

Pasokan

Utama

Materi

Pipa Batin

Materi

Sensitivitas1Φd

(mm)

Fe

SUS

50

Otomatis

katup

rejecter

≥0.5Mpa

AC220V

(Opsional)

Anti karat

waja

(SUS304)

Tabung Teflon bahan panganan

0,5

1.2

63

0,6

1.5

80

0,7

1.5

*Cathetan:


1. Parameter teknis ing ndhuwur yaiku asil saka sensitivitas kanthi mung ndeteksi sampel tes ing njero pipa. Sensitivitas bakal kena pengaruh miturut produk sing dideteksi lan kondisi kerja.
2. Ndeteksi volume saben jam ana gandhengane karo bobote lan kecepatan produk.
3. Syarat kanggo macem-macem ukuran dening para pelanggan bisa kawujud.

Akurasi Dhuwur, Detektor Logam Otomatis sing Digunakake Saos


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita