Akurasi Tinggi Cina Seueur Detektor Logam Otomatis Digunakeun pikeun saos pabrik sareng pemasok | Techik

Akurasi Tinggi Digunakan Detéktor Logam Otomatis Pikeun saos

Pedaran pondok:

Gampang dilebetkeun dina sistem pipa anu disegel, jenis detéktor logam ieu cocog pikeun cairan tekanan pompa sareng produk semi-cairan sapertos saos, cair, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

* Kauntungan:


Gampang dilebetkeun dina sistem pipa anu disegel, jenis detéktor logam ieu cocog pikeun cairan tekanan pompa sareng produk semi-cairan sapertos saos, cair, jst.

Akurasi Tinggi Digunakan Seueur Detéktor Logampikeun saos
* Parameter


Modél

IMD-L

Diaméter deteksi

(mm)

Rejecter

Modeu

Tekanan

Syarat

Kakuatan

Pasokan

Utama

Bahan

Pipa Batin

Bahan

Sensitipitas1Φd

(mm)

Fe

SUS

50

Otomatis

klep

tampikan

≥0.5Mpa

AC220V

(Pilihan)

Teu karat

waja

(SUS304)

Tabung tuang kelas Teflon

0,5

1.2

63

0,6

1.5

80

0,7

1.5

*Catetan:


1. Parameter téknis di luhur nyaéta hasil tina sensitipitas ku ngadeteksi ngan ukur sampel tés dina jero pipa. Sensitipitas bakal kapangaruhan numutkeun produk anu dideteksi sareng kaayaan damel.
2. Ngadeteksi volume per jam aya hubunganana sareng beurat produk sareng gancang.
3. Syarat pikeun ukuran anu béda ku konsumén tiasa kaeusi.

Akurasi Tinggi Digunakan Detéktor Logam Otomatis Pikeun saos


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami