Sistem Inspeksi Sinar X Kanggo Pabrik Industri Pangan | Techik

Sistem Inspeksi Sinar-X Kanggo Industri Panganan

Katrangan singkat:

Sistem Inspeksi Sinar X nggunakake kaluwihan saka sinar X sing nembus kanggo ndeteksi kontaminasi. Iki bisa entuk inspeksi kontaminasi lengkap kayata kontaminasi logam, non-logam (kaca, keramik, watu, balung, karet keras, plastik keras, lsp.). Bisa mriksa kemasan logam, non-logam lan produk kalengan, lan efek inspeksi ora bakal kena pengaruh suhu, asor, kadar uyah, lsp.


Detail Produk

Video

Tag Produk

* Pambuka Produk:


Sistem Inspeksi Sinar X nggunakake kaluwihan saka sinar X sing nembus kanggo ndeteksi kontaminasi. Iki bisa entuk inspeksi kontaminasi lengkap kayata kontaminasi logam, non-logam (kaca, keramik, watu, balung, karet keras, plastik keras, lsp.). Bisa mriksa kemasan logam, non-logam lan produk kalengan, lan efek inspeksi ora bakal kena pengaruh suhu, asor, kadar uyah, lsp.

* Gampang dibongkar, Gampang Dibersihake, lan Keamanan sing Bisa Dipercaya


Adaptasi lingkungan sing apik
Dilengkapi kondisioner industri
Struktur sing disegel kanthi lengkap supaya ora lebu
Kelembapan lingkungan bisa nganti 90%
Suhu lingkungan bisa tekan -10 ~ 40 ℃

* Aplikasi Produk sing Apik banget


Nganti wolung teknologi pamroses gambar kanggo nggayuh adaptasi produk lan stabilitas
Dhuwur Konfigurasi Bagian
merek impor sing terkenal kanggo njamin kinerja lan umur mesin.

* Operasional sing Apik banget


Tampilan layar tutul 15-inch, gampang dioperasikake kanggo
fungsi Otomatis. Peralatan kanthi otomatis bakal ngelingi paramèter produk sing mumpuni
Nyimpen gambar produk kanthi otomatis, sing cocog kanggo analisis lan nglacak pangguna

* Fungsi Shielding


Kaleng ngreksa
Desiccant shielding
Wates shielding
sosis aluminium Gesper shielding

* Ndeteksi Fungsi Inspeksi


Sistem kasebut bakal ndeteksi lan ngandhani retak tablet, kurang tablet, lan tablet kanthi kontaminasi.
Tablet Cacat Tablet
Biasa
Ora Ana

* Ndeteksi Fungsi Inspeksi


Kebocoran sinar-X ketemu standar FDA lan CE
Pemantauan operasi sing aman kanggo nyegah bocor saka salah operasi

* Keamanan Lengkap lan andal


Model

Seri TXR Standar

Standar

2480

4080

4080L

4080S

4080SL

4080SH

5080SH

6080SH

Tabung Sinar X

MAX 80kV, 150W

MAX.80kV, 210W

MAX 80kV, 350W

Jembar pengawasan

240mm

400mm

500mm

600mm

Dhuwur inspeksi

110mm

160mm

100mm

160mm

100mm

220mm

250mm

300mm

Sensitivitas Inspeksi Paling Apik

Bal waja stainless Φ 0.3mm

Kawat stainless steel Φ 0,2 * 2mm

Bal kaca / Keramik Φ 1.0mm

Bal waja stainless Φ 0.4mm

Kawat stainless steel Φ 0,2 * 2mm

Bal kaca / Keramik Φ 1.0mm

Kacepetan Konveyor

5-60m / menit

10-40m / menit

O / S

Windows 7

Cara Proteksi

Tirai empuk

Kabocoran sinar-X

<1 μSv / h (Standar CE)

Tingkat IP

IP66 (Ing sabuk)

Lingkungan Kerja

Suhu: -10 ~ 40 ℃

Asor: 30 ~ 90% ora ana embun

Cara Cooling

AC industri

Mode Rejecter

Alarm swara lan cahya, sabuk mandheg ( Rejecter opsional)

Tekanan Udara

0,6 Mbah

Pasokan Daya

1,5kW

Materi Utama

SUS304

Perawatan lumahing

Mirror polesan / Pasir jeblugan

* Cathetan


Parameter teknis ing ndhuwur yaiku asil saka sensitivitas kanthi mriksa sampel test ing sabuk. Sensitivitas nyata bakal kena pengaruh miturut produk sing wis diawasi.

* Pengepakan


3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

* Aplikasi pelanggan


3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita