Sistem Pamariksaan sinar-X Cina Kanggo pabrik Industri Pangan sareng pemasok | Techik

Sistem Inspeksi Sinar-X Pikeun Industri Pangan

Pedaran pondok:

Sistem Inspeksi sinar-X nyandak kauntungan tina kakuatan tembus sinar-X pikeun ngadeteksi kontaminasi. Éta tiasa ngahontal rupa-rupa inspeksi rereged kalebet logam, rereged non-logam (gelas, keramik, batu, tulang, karét keras, plastik keras, jst). Éta tiasa mariksa logam, bungkusan sanés logam sareng produk kaléng, sareng pangaruh pamariksaan moal kapangaruhan ku suhu, kalembaban, eusi uyah, sareng sajabana.


Detil Produk

Pidéo

Tanda Produk

* Perkenalan Produk:


Sistem Inspeksi sinar-X nyandak kauntungan tina kakuatan tembus sinar-X pikeun ngadeteksi kontaminasi. Éta tiasa ngahontal rupa-rupa inspeksi rereged kalebet logam, rereged non-logam (gelas, keramik, batu, tulang, karét keras, plastik keras, jst). Éta tiasa mariksa logam, bungkusan sanés logam sareng produk kaléng, sareng pangaruh pamariksaan moal kapangaruhan ku suhu, kalembaban, eusi uyah, sareng sajabana.

* Basajan dibongkar, Gampang Dibersihkeun, sareng Kaamanan anu dipercaya


Adaptasi lingkungan anu saé
Dilengkepan ku kondisioner hawa industri
Struktur lengkep disegel pikeun nyingkahan debu
Kalembaban lingkungan tiasa ngahontal 90%
Suhu lingkungan tiasa ngahontal -10 ~ 40 ℃

* Penerapan Produk Anu Saé


Tepi ka dalapan téknologi pamrosésan gambar pikeun ngahontal adaptabilitas produk anu paling saé sareng stabilitas
Konfigurasi Tinggi
mangrupikeun mérek impor anu terkenal pikeun mastikeun kinerja sareng umur jasa mesin.

* Operabilitas anu saé


Tampilan layar toél 15 inci, gampang dioperasikeun
fungsi Otomatis-diajar. Alat-alat otomatis bakal émut parameter produk mumpuni
Otomatis nyimpen gambar produk, anu merenah pikeun analisa sareng lacak pangguna

* Fungsi Shielding


Kaléng taméng
Desiccant taméng
Watesan taméng
Sosis aluminium gandéng taméng

* Ngadeteksi Fungsi Inspeksi


Sistem bakal ngadeteksi sareng ngawartosan retakan tablet, tablet kirang, sareng tablet anu kontaminasi.
Cacad tablet
Normal tablet
Euweuh

* Ngadeteksi Fungsi Inspeksi


Kabocoran sinar-X minuhan standar FDA sareng CE
monitoring operasi anu aman pikeun nyegah kabocoran tina salah operasi

* Kaamanan Komprehensif sareng Terpercaya


Modél

Standar TXR Series

Standar

2480

4080

4080L

4080S

4080SL

4080SH

5080SH

6080SH

Tube X-ray

MAX. 80kV, 150W

MAX.80kV, 210W

MAX. 80kV, 350W

Lebar Pamariksaan

240mm

400mm

500mm

600mm

Jangkungna pamariksaan

110mm

160mm

100mm

160mm

100mm

220mm

250mm

300mm

Sensitipitas Inspéksi Pangsaéna

Bola stainless steel Φ 0.3mm

Kawat stainless steel Φ 0.2 * 2mm

Kaca / Bola keramik Φ 1.0mm

Bola stainless steel Φ 0.4mm

Kawat stainless steel Φ 0.2 * 2mm

Kaca / Bola keramik Φ 1.0mm

Kacepetan Conveyor

5-60m / mnt

10-40m / mnt

O / S

Windows 7

Métode Perlindungan

Hordéng lemes

Kabocoran sinar-X

<1 μSv / h (CE Standar)

Laju IP

IP66 (Dina sabuk)

Lingkungan Gawe

Suhu: -10 ~ 40 ℃

Kalembaban: 30 ~ 90% henteu embun-embunan

Metode Cooling

AC industri

Mode Rejecter

Alarm sora sareng lampu, beubeur lirén Rejecter opsional

Tekanan hawa

0,6 Mpa

Sasayogian tanaga

1,5kW

Bahan Utama

SUS304

Perawatan permukaan

Eunteung digosok / Keusik ditiup

*Catetan


Parameter téknis di luhur nyaéta hasil tina kapekaan ku ngan ukur nyaliksik sampel tés dina beubeur. Sensitipitas saleresna bakal kapangaruhan numutkeun produk anu diinspék.

* Ngepak


3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

* Aplikasi palanggan


3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami