Cina Tali sabuk jenis X-ray berkualitas apik kanggo pabrik paket lan pemasok | Techik

Kualitas-apik sabuk pengangkut tipe X-ray kanggo paket gedhe

Katrangan singkat:

Sistem Inspeksi Sinar X nggunakake kaluwihan saka sinar X sing nembus kanggo ndeteksi kontaminasi. Iki bisa entuk inspeksi kontaminasi lengkap kayata kontaminasi logam, non-logam (kaca, keramik, watu, balung, karet keras, plastik keras, lsp.). Bisa mriksa kemasan logam, non-logam lan produk kalengan, lan efek inspeksi ora bakal kena pengaruh suhu, asor, kadar uyah, lsp.


Detail Produk

Video

Tag Produk

* Pambuka Produk:


Sistem Inspeksi Sinar X nggunakake kaluwihan saka sinar X sing nembus kanggo ndeteksi kontaminasi. Iki bisa entuk inspeksi kontaminasi lengkap kayata kontaminasi logam, non-logam (kaca, keramik, watu, balung, karet keras, plastik keras, lsp.). Bisa mriksa kemasan logam, non-logam lan produk kalengan, lan efek inspeksi ora bakal kena pengaruh suhu, asor, kadar uyah, lsp.

* Gampang dibongkar, Gampang Dibersihake, lan Keamanan sing Bisa Dipercaya


Adaptasi lingkungan sing apik
Dilengkapi kondisioner industri
Struktur sing disegel kanthi lengkap supaya ora lebu
Kelembapan lingkungan bisa nganti 90%
Suhu lingkungan bisa tekan -10 ~ 40 ℃

* Aplikasi Produk sing Apik banget


Nganti wolung teknologi pamroses gambar kanggo nggayuh adaptasi produk lan stabilitas
Dhuwur Konfigurasi Bagian
merek impor sing terkenal kanggo njamin kinerja lan umur mesin.

* Operasional sing Apik banget


Tampilan layar tutul 15-inch, gampang dioperasikake kanggo
fungsi Otomatis. Peralatan kanthi otomatis bakal ngelingi paramèter produk sing mumpuni
Nyimpen gambar produk kanthi otomatis, sing cocog kanggo analisis lan nglacak pangguna

* Fungsi Shielding


Kaleng ngreksa
Desiccant shielding
Wates shielding
sosis aluminium Gesper shielding

* Ndeteksi Fungsi Inspeksi


Sistem kasebut bakal ndeteksi lan ngandhani retak tablet, kurang tablet, lan tablet kanthi kontaminasi.
Tablet Cacat Tablet
Biasa
Ora Ana

* Ndeteksi Fungsi Inspeksi


Kebocoran sinar-X ketemu standar FDA lan CE
Pemantauan operasi sing aman kanggo nyegah bocor saka salah operasi

* Spesifikasi


Khusus kanggo mriksa paket ukuran gedhe kaya tas gedhe, karton, kothak, lsp.

Model

TXR-6080XH

Tabung Sinar X

MAX.80kV, 210W

Jembar pengawasan

650mm

Dhuwur inspeksi

550mm

Sensitivitas Inspeksi Paling Apik

(Tanpa Produk)

Bal waja stainless Φ 0,5mm  

Bal kaca / Keramik Φ 1.5mm

Kacepetan Konveyor

10-40m / menit

O / S

Windows 7

Cara Proteksi

Tirai empuk

Kabocoran sinar-X

<1 μSv / h (Standar CE)

Lingkungan Kerja

Suhu: -5 ~ 40 ℃

Asor: 40-60%, ora ana embun

Cara Cooling

Kipas angin

Mode Rejecter

Alarm swara lan cahya, sabuk mandheg (Rejecter opsional)

Tekanan Udara

0,6Mpa

Pasokan Daya

1,5kW

Perawatan lumahing

Baja Karbon

* Cathetan


Parameter teknis ing ndhuwur yaiku asil saka sensitivitas kanthi mriksa sampel test ing sabuk. Sensitivitas nyata bakal kena pengaruh miturut produk sing wis diawasi.

* Pengepakan


3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

* Aplikasi pelanggan


3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita