Најдобра машина Автоматска машина за вагање Автоматска проверка Weigher

Краток опис:

Автоматско сортирање и оценување на тежината за производи во фабрички производни линии и линии за континуирано пакување, широко користени во морска храна, живина, водни производи, замрзнати производи итн.


Детали за производот

Видео

Ознаки на производи

*Вовед во производот:


Автоматско сортирање и оценување на тежината за производи во фабрички производни линии и линии за континуирано пакување, широко користени во морска храна, живина, водни производи, замрзнати производи итн.

*Предности:


1. Замена на сортирање на работна сила, заштеда на трошоци, подобрување на ефикасноста и оптимизирање на процесот на производство
2.Точни системи за отфрлање со повеќетежински зони
3. Различни системи за брзо отфрлање, за задоволување на отфрлање неквалификувани производи со различна брзина
4,9 стандардни зони за сортирање тежина, достапни се 12 зони за сортирање тежина
5.Хигиенски дизајн, модуларен појас со синџир (дел за сортирање) лесен за чистење
6. Добра приспособливост и стабилност на животната средина

*Параметар


Модел

IXL-SG-160

IXL-SG-230S

IXL-SG-230L

IXL-SG-300

Откривање опсег

10-600 гр

20-2000 гр

20-2000 гр

20-5000 гр

Интервал на скала

0,05 гр

0,1 g

0,1 g

0,2 g

Точност (3σ)

0,4 g

0,8 гр

0,8 гр

1,5 гр

Откривање брзина (максимална брзина)

200 парчиња/мин

160 парчиња/мин

130 парчиња/мин

110 парчиња/мин

Максимална брзина на ременот

60м/мин

Измерена големина на производот Ширина

150 мм

220 мм

220 мм

290 мм

Должина

200 мм

250 мм

350 мм

400 мм

Измерена големина на платформата Ширина

160 мм

230 мм

230 мм

300 мм

Должина

280 мм

350 мм

450 мм

500 мм

Екран за работа

7“ екран на допир

Количина на чување на производот

100 видови

Максимален опсег на тежина

12 нивоа

Отфрлач

Воздушен млаз, флипер, туркач

Напојување

AC220V(Изборен

Степен на заштита

IP54/IP66

Главен материјал

Полирано огледало/Испендирано со песок

*Забелешка:


1. Техничкиот параметар погоре имено е резултат на точноста со проверка само на примерокот за тестирање на ременот.На точноста ќе влијае во зависност од брзината на откривање и тежината на производот.
2. Брзината на откривање погоре ќе биде засегната според големината на производот што треба да се провери.
Барањата за различни големини од страна на клиентите може да се исполнат.

*Пакување


3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

* Разглед на фабриката


3fde58d77d71cec603765e097e56328
Проверка со повеќе сортирање 230S со 8 зони за сортирање

3fde58d77d71cec603765e097e56328
Проверка за повеќесортирање со 8 зони за сортирање

*Апликација за клиенти


3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328

3fde58d77d71cec603765e097e56328


  • Претходно:
  • Следно:

  • Испратете ни ја вашата порака:

    Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја

    Испратете ни ја вашата порака:

    Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја