Techik ju fton të vizitoni ekspozitën Bakery China në 22-25 maj

Hapja madhështore e Bakery China do të bëhet në Qendrën Kombëtare të Ekspozitave dhe Konventave në Shanghai Hongqiao nga 22 deri më 25 maj 2023.

 

Si një platformë gjithëpërfshirëse tregtare dhe komunikimi për industrinë e produkteve të pjekjes, ëmbëlsirave dhe sheqerit, ky edicion i Ekspozitës së Pjekjes mbulon një sipërfaqe ekspozite prej afro 280,000 metrash katrorë.Ai do të shfaqë sektorë të ndryshëm si përbërësit e pjekjes, pijet e kafesë, produktet e përfunduara të nivelit të lartë dhe ushqimet, duke shfaqur dhjetëra mijëra produkte të reja.Është vlerësuar të tërheqë mbi 300,000 vizitorë profesionistë globalë.

 

Techik (Hall 1.1, Booth 11A25) dhe ekipi i tij profesional do të prezantojnë një shumëllojshmëri modelesh dhe zgjidhjesh zbulimi në internet për produktet e pjekura.Së bashku, ne mund të diskutojmë transformimet e reja të sjella në industrinë e pjekjes nga zhvillimi i teknologjisë së zbulimit.

 

Produktet e bukës si buka, pasta dhe ëmbëlsira kanë grupin e tyre të pasur të nënprodukteve, duke përfshirë bukë të thekur, briosh, ëmbëlsira hëne, vafle, ëmbëlsira byrynxhyk, ëmbëlsira millefeuille dhe më shumë.Shumëllojshmëria e produkteve të pjekura, jetëgjatësia e shkurtër e tyre dhe proceset komplekse paraqesin sfida të rëndësishme për kontrollin e cilësisë.

 

Sipas të dhënave të sondazhit përkatës, pikat e dhimbjes në konsumin e produkteve të pjekura kryesisht sillen rreth sigurisë dhe higjienës, cilësisë së produktit, aditivëve ushqimorë dhe përmbajtjes së yndyrës.Cilësia dhe siguria e produkteve të pjekura kanë tërhequr vëmendje të gjerë në shoqëri.

 

Për ndërmarrjet e pjekjes, është e nevojshme të fillohet nga burimi i prodhimit dhe të menaxhohet në mënyrë efektive i gjithë procesi i prodhimit.Ndërsa forconi menaxhimin e higjienës në fabrika, punishte, objekte dhe procese prodhimi, është thelbësore të analizohen dhe të vendosen masa efektive kontrolli për rreziqet e mundshme biologjike, fizike dhe kimike gjatë prodhimit.Duke forcuar mbrojtjen e cilësisë dhe sigurisë, ne mund t'u ofrojmë konsumatorëve ushqime të cilëve mund t'u besojnë dhe të jenë të kënaqur.

 

Procesi i prodhimit të produkteve të pjekura në përgjithësi përfshin pranimin e lëndëve të para si mielli dhe sheqeri, prodhimin e kores dhe mbushjeve, si dhe fazat e pjekjes, ftohjes dhe paketimit.Faktorë të tillë si substancat e huaja në lëndët e para, dëmtimi i pajisjeve, rrjedhja e deoksiduesve dhe paketimi i papërshtatshëm, mbyllja joadekuate dhe mosvendosja e deoksiduesve mund të çojnë në rreziqe biologjike dhe fizike.Teknologjia inteligjente e zbulimit në internet mund të ndihmojë kompanitë e pjekjes në kontrollin e rreziqeve të sigurisë ushqimore.

 

Me vite të akumulimit teknik dhe përvojës në industrinë e pjekjes, Techik mund të ofrojë pajisje inteligjente dhe të automatizuara zbulimi në internet, si dhe zgjidhje zbulimi për faza të ndryshme.

 

Faza e lëndëve të para:

Detektor metalik i rënies së gravitetit të Techikmund të zbulojë objekte të huaja metalike në materialet pluhur si mielli.

Techik ju fton të vizitoni Ba1

Faza e përpunimit:

Detektor metalik Techik për furrë bukemund të zbulojë objekte të huaja metalike në produktet e formuara si biskota dhe bukë, duke shmangur kështu rreziqet e kontaminimit të metaleve.

Techik ju fton të vizitoni Ba2

Faza e produkteve të përfunduara:

Për produktet e gatshme të paketuara, sistemi i inspektimit me rreze X të Techik për mbylljen, mbushjen dhe rrjedhjen, detektorin e metalit dhe peshuesin e kontrollit mund të ndihmojnë në adresimin e çështjeve që lidhen me objektet e huaja, saktësinë e peshës, rrjedhjen e vajit dhe rrjedhjen e deoksiduesit.Këto pajisje rrisin efikasitetin e inspektimeve të shumta të produkteve.

 

Për të përmbushur kërkesat gjithëpërfshirëse të zbulimit të industrisë së pjekjes, Techik mbështetet në një grup të larmishëm matricash pajisjesh,duke përfshirë detektorët metalikë,peshore kontrolli, sistem inteligjent i inspektimit me rreze X, dhemakina inteligjente për klasifikimin e ngjyrave.Duke ofruar një zgjidhje zbulimi me një ndalesë nga faza e lëndëve të para në fazën e produkteve të gatshme, ne ndihmojmë në krijimin e linjave më efikase të automatizuara të prodhimit!

 

Vizitoni stendën e Techik në Ekspozitën e Pjekjes për të eksploruar zgjidhjet më të fundit të zbulimit dhe për të përqafuar epokën e re të cilësisë dhe sigurisë në industrinë e pjekjes!


Koha e postimit: Maj-20-2023

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni